Eslem2112 Baharımız kışımız bayramımız her seferinde temizlik için bahane 😂😂😂ben çocuklrın odası ve yatak odasını bitirdim geri kalanına elimi sürmedim
GizemHamza34 Eslem2112 2 gündür bittim artık bi balkon sandalyelerim kaldı yıkanacak bugün onları da halledersem cam kapı dolap herşey bitti 🌸
GezenTavuk_2 Eslem2112 Valla günlük sil süpür topla katla as yaptığım için her gün bize temizlik bayram bizim neyimize 🤣🤣🤣
Eslem2112 GezenTavuk_2 😂😂vala şu iki gündür elektrik süpürgesi çıkmıyor bacımsu robot silip süpürüyor biraz daha dinlenip yaparım 😂
Perihan3 Mutfak dolaplarini detayli ic dis temizledim kisliklari kaldirdim kapilar silindi camlar perdeler banyo birde detayli sil supur yapilcak
GezenTavuk_2 Eslem2112 Ahahah robota da yazık kız bende onu çalıştırıyorum bakma 🤣🤣 sil süpür kızım 🤣
GezenTavuk_2 Eslem2112 yok kız o kadar değil ama iyi oluyor 🤣 hele varya o kurutmaya atılan çamaşırları katlama da gör koskoca dağ yığını 🤣
GezenTavuk_2 Eslem2112 ahaha o zaman bize gerek kalmazdı bacı bunların işini gören robotta cikarirlardi🤣🤣🤣
Merveee1447 Tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorum bitsin halılar yıkamaya gidecek evide bir şirkete temizlettireceğim inşallah 😅😅
Eslem2112 Bizim gibilerini zor bulurlar 😂😂güzellik endam hamaratlık 🥴ne arasan var 10 parmağımızda on marifet aşkım
Merveee1447 Eslem2112 günlük işlerimi dolap içlerini falan sürekli yapıyorum ama genel temizliğe ne vaktim var ne halim 😭 herkese kolaylıklar diliyorum 🌸
a-koroglu hiç temizlik yapmadım ufacık bir yeri silsem bel ağrım bacağıma vuruyor ağlayarak yürüyorum 3 aya evden taşınacağız detaylı temizlik yapmayacağım 🥺
Eslem2112 a-koroglu çıkacağın evi dipten temizleme cnm ama tabi kabasını al ben hrp öyle yaparım millet yağımı temizlemesin die heryeri temizlerdim tuvaleteimi cif çamaşır suyuyla temizler dolaplarımıda yağçözücüyle temizler çıkardım