Alyamerve sağlık ocagında ılk dfa kan tahlılı yaptrdım hıcbısy demedıler ne işee yarıyor ordakı doktor bılemedım... kolesterol 320 serbest t4 düşük çkktı korktum açıkcası sadece dedii klesterol gebelıkte yukselebilir dedi okdr... cok riskli bısey olsa dermiydi 33 haftalık lldjm zaten . kendı doktorum bu zamana kdr bıc skıntı görmedi bende
zuzulice Alyamerve benimde kolestrol bu ay 300 çıktı (24.haftadayım) hemen diyetisyene yönlerdirdi hamilelikte çıkabileceğini söyledi diyetisyen liste verdi bana yemem ve yememem gerekenler tsh içinde ilaç kullanıyorum
doruknaz Alyamerve sağlık ocağında ki yaptırdığınız testlerinizi kendi doktorunuza götürün . o yönlendirir sizi durumunuza ve sonuclariniza gore
zuzulice Alyamerve kolestrol için sadece yediklerine dikkat etmelisin yağlı hamurişi ve sakatatlardan uzak durmalısın bencede tsh çok düşükse onun için ilac verirler sanırım canım ikiside hamilelikle alakalı dediler bana çünki daha önceki tahlillerimde yoktu
Alyamerve zuzulice bende 33. hftamdahm bu zamana kdr bole seyle karşılaşmadm aralıkta yaptırmıştm demekki ıkı ayda hısyler oldu :) bnm ucın skntı yok bebeğimee bısy olmasnda gerisi hıc muhım dgl bghn gtcm birazdan bakalm
Alyamerve zuzulice doktor kolesterola bakmadı bıle okdr onemsiz son aylarda olurmus sadece kanım düşmüş kan hapına devam 10 gun snra tekrar bakalım dedi zaten doguma 30 gun kaldı 🥰🥰