nisaakb 28 haftayız, haftaya 29 olacağız İzmir’de özele gidiyorum. Özele gidenler doktorunuz renkli ultrason fotosu veriyor mu?
FtmaGlr nisaakb Evet her muayene de 2-3 adet veriyordu geçen hafta kanala indiği için çok net görünmediği için sadece 1 adet vermişti
Edafmo nisaakb evet, net göründüğü sürece veriyor vermediği zaman da diyor poz yakalayamadım bulanık görüntü falan diye
nisaakb zynpknt @elmacini @Elaozkan Accountant Beequeen Yaa ben herkes siyah beyaz alıyor sanıyordum haftaya gidince isticem teşekkürler kızlar 💖 güzel bi hastane, renklisi vardır diye düşünüyorum
FtmaGlr nisaakb İsteyin bir sonraki kontrolde, bizim daha mercimek tanesi kadarken vermeye başlamıştı
Esma006 nisaakb o kadar merak ediyorum ki yüzünü anlatamam bide şu yönde benim gittiğim yer devlet ama özel klinigine gidiyorum devlete gitsem o siyha beyazı da vermez 🤣
Accountant nisaakb ben detaylıdan bahsediyorum ama detaylı da öyle veriyor normal doktorum siyah beyaz veriyor
a-koroglu ilk kez 24. haftada verdi yüzünü görmeye çalıştı ancak kızım göstermiyor asla gördüğü kadarını verdi 1 adet yarın randevumuz var 27. hafta bakalım verecek mi
a-koroglu nisaakb bence artık vermesi gerekiyor yüzünü görmek istediğinizi söyleyin canım bazı doktorlar 11 12 haftalıkken vermeye başlıyor