Busra_crt Ben Nisan 11 ve 14 ünde birlikteliğinle hamile kaldım son adetimi baz alırsak 5+5 ama birlikteliği baz alırsak 4 haftalığım bugün doktor kontrolüm var ilk kez sizce kese görünür mü ya da kalp atışı duyulur mu
bikbikbikaak Busra_crt birlikteliği değil adeti baz alacaksınız. 5-6 haftalıkken kese görünür 6-8 hafta arası da kalp atışı duyulur genelde.
yasarceyda12 Busra_crt canım ben 5+2de gördüm iki hafta sonraya randeverdi 7. Hafta olucam o zaman nasipse kalp atışı için
Neeikincimii Busra_crt beta değerin kaç şuan canım ben 5 haftaligim dün gittim kontrole beta 895 6500 olunca görebiliriz bebeği 10 gün sonra gel dedi
miracsmom_ Busra_crt son adet baz alıyorlar benim 5+2 kese gözüktü ama bebiş gözükmedi pazartesi bekliyoruz şimdi🥰🥰
yasarceyda12 miracsmom_ canım bebek görmedi aşırı idrarım boşken gittik son adet tarihime göre 5+2dim doktorumda 5 haftalık kese dedi ama birdahakine idrara sıkışık gel net ölçmesi daha kolay oluyor dedi yolk saç felan demedi yani ama ilkindeee 5+2 iken kese görmüştüm bu ikinci nasipse
miracsmom_ yasarceyda12 bizde sat a göre gittik 5+2 haftanla uyumlu kese var yolk kesesi de var ama daha bebiş oluşmamış dedi şimdi 6+4 ken gideceğiz bakalım 🥰🥰
Alya05 Busra_crt 5 haftalık kese görürsün 7 haftalık kalp atışı Allah’ın izniyle bir sorun yoksa tabi
penbe_karisi İlk gebeligimde 5 haftada 2 gebelikte 5+3 te görmüştüm keseyi bazıları çok geçte görebiliyor
Meryem80 5 haftalikken keseyi gördüm iki hafta sonra gel dedi nasip olursa salı gidip kalp atışını duycam