Happymeltem ppmerlina normal randevu alıp pzt günü molamda gitmeye karar verdim hem de geçen ayki düşükten dolayı ilaç vs yazar belki onlara başlamış olurum. Çok endişeliyim sağlıklı ilerleyecek mi diye eşim de kendimizi çok sartlamayalim yine bir şey olursa uzulmeyelim oluruna bırak dedi
Happymeltem Zeyneppp16 Masal2021 DuruDefne_mommy Eslem2112 miracsmom_ Cimcime30 etkafa adatuna Ceeyylinn Zzlyh ppmerlina Momcrn Kızlar kanama başladı adet oldum bütün hayallerim suya düştü isten gelince de test yapmıştım oda çıkmıştı aynı şekilde eşim bosuna heveslenme dememiş yıkıldım ne heves ne mutluluk hiçbir şey kalmadi
Masal2021 Happymeltem pes ya peşine biçim insanlar bunlar insanların duygularıyla oynuyorlar kuzum üzülme lütfen ama bı dahada test yapma direk kan verirsin :( çok üzüldüm bariz pembe de çıkmıştı adetin gecmiymiydi
miracsmom_ Happymeltem kimyasal gebelik olmuş olabilir bebiş awox çok iyi bi markaydı bildiğimiz kadar hakkında hayırlısı olsun doğru zaman değildi belki🥺🥺
Zeyneppp16 Happymeltem awoxta yanıltıyor artık hangi teste güvenecez acaba. Rabbim seninde benimde isteyen herkesin tez zamanda sağlıkla kucagımızı doldursun canım umudunu kaybetme. Zamanı var demek ki
Happymeltem Masal2021 bugun diye bekliyordum nasip değilmiş yine artık uygulamayi da kaldiriyorum hepiniz sağlıkla kalın isteyen herkesin kucağı dolsun sağlıklı bebisleri olsun inşallah ❤️ hoscakalin
Busranur_mnts Happymeltem çam sakura herhlade ben de gitmiştim bakmadılar beta diyince devlet hastanesi acilden gittim hastayım ilaç almadan önce beta bakar mısınız geciktim dedim aldı direk
Busranur_mnts Happymeltem var canım gayet net hayırlı olsun ben de bu sabah awox yaptım çizgi çıkmadı da altta nokta gibi çıktı inşallah çizgi de çıkar yarın yine yapıcam profilimden bakabilir misin postumda var resmi
ppmerlina Happymeltem ya Allah belalarını versin çok üzüldüm yaa 😞 inşallah güzel haberlerle gelirsin bitanem
DuruDefne_mommy Happymeltem anladım canım hayırlısı olsun bir dahaki ay güzel haberlerini aliriz inşallah 🥰
[silindi] Belki yaptığınız düşüğün beta değeri daha sıfırlanmamıştı öyle düşünün.. canınızı sıkmamaya çalışın, Rabbim elbet nasip edecektir🧡
Ceeyylinn Happymeltem bende cuma günü oldum düşük yaptıktan tam 1 ay sonra içim çok garip oldu hayırlısı olsun hakkımızda inşallah tekrar denersin hayırlı haberlerini alırız burdan 🫶🏻