Happymeltem Ve bu sabah elimde kalmıştı fazladan hadi yapayım dedim ben silik gördüm ama hiç emin değilim yani şok oldum bakın lufen
Happymeltem Happymeltem geçen ay düşük yapmıştım kurtajsiz. Salı günü 2 farklı test yapmıştım orada çıkmamıştı bu awox elimde kalmisti hadi yapayım dedim ve bu ne diyorsunuz @Momcrn
Zeyneppp16 Happymeltem ben gördüm canım çok silikte değil birde çizgi pembe bence var hayırlı olsun inşallah
DuruDefne_mommy Happymeltem awox da silikte olsa vardır bu ispatlandı artık 😃yani sende inşallah hamilesin
Masal2021 Happymeltem valla canım pembe çizgi çıkmış düşükten sonra gebe kalmak daha kolay bende evde düşük yapmıştım ama ara vermiştim vücudum toparlansn diye adetine ne kadar var
ppmerlina Happymeltem pek silik değil aşkım ya bu 🥰🥰 inşallah gerçekten de pozitiftir yarın yine test yap eğer çizgiyi görürsen doğruca kan vermeye git
Happymeltem Zeyneppp16 Zzlyh ya ciddi misiniz çok sevindim evde takip edip koyulaşınca mı gideyim doktora napayim yoksa düşük var diye bekletmemem mi lazım hem de ağır işte çalışmaya başlamıştım bu hafta
Happymeltem Zeyneppp16 Masal2021 DuruDefne_mommy Eslem2112 miracsmom_ Cimcime30 etkafa adatuna Ceeyylinn Zzlyh ppmerlina Momcrn Kızlar kanama başladı adet oldum bütün hayallerim suya düştü isten gelince de test yapmıştım oda çıkmıştı aynı şekilde eşim bosuna heveslenme dememiş yıkıldım ne heves ne mutluluk hiçbir şey kalmadi
Happymeltem Slmcnmyeniben Masal2021 DuruDefne_mommy yagmurksk Eslem2112 Cimcime30 miracsmom_ etkafa adatuna Ceeyylinn kullanıcı adıni bulamamistimmmmm inşallah dogrudurr Momcrn ppmerlina kizlar ağzınıza saglik nasıl sevindim anlatamam düşük kanamasini baz alırsak bat 10 diye gösteriyordu takvim işten çıkınca bir yere yetişmeye çalışıp kan veririm inşallahhhh
miracsmom_ Happymeltem var gibi bebiş elinde varsa test bi kaç gün sonra tekrarla koyulaşma var mı bakarız inşallah minik seninle olur🥰🥰