Bkaya41 Panikatak ile nasıl başa cikicam bilmiyorum ne güzel geçmişti ataklarim ama son zamanlarda kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum
nevaneva Bkaya41 çok zor bende ilk aylarda çok yaşadım ilaçsız atlatmaya çalıştım sürekli hergün kuran okudukça geçtiğini fark ettim tek çözüm böyle buldum ben bide tetikleyici şeylerden ve kişilerden komple uzaklaştım 🫤
Bkaya41 Phyloo bekarken aslında uzun süre gittim şuan 3 yaşında bi kızım var tekrar o sürece girmek istemiyorum ya
Bkaya41 Dhjdjdidi Allah razı olsun hemde çok berbat sürekli biseu olacakmı düşüncesi icerisindeyim bu durumda olmaktan çok sıkıldım artık
Zumruduanka160 Bkaya41 YouTube da izzet güllü diye psikolog var yararlanan baya kişi var yorumlarına bi bakın videoların altına
Bkaya41 nevaneva Nesrnn ilaca bende başlamak istemiyorum aslında küçük bi kızım var ama ilacsizda geçmiyor ne güzel geçmişti ama tekrar başa sardık
Nesrnn Bende 38+5 haftalıgım serum ve hastane anksiyete sıkıntım var nefesim daralıyor her an bıey olacak korkum var napıcam bılmıyorum kac kere doktora gıttım ılac kabul etmedı
Noluyoya Merhaba hamilelik psikolojik rahatsızlıkları malesef çok tetikliyormuş bende de anksiyete vardı iyileşmiştim hamile kalınca 2 kat geldi ilk 3 ay ilaç önermiyorlar bende 24 haftaya kadar dayanabildim sonra lustral başlandı
Noluyoya Bkaya41 Aynen öyle kaygı bozukluğu bide bebeği falan düşünce artıyor malesef o kadar hızlı akan zaman durdu sanki
Gebelek Bende de var kızlar ilacı bırakmıştım ne güzel şuan 35+5 teyim ama hiç nefes alamıyorum düşünmekten uyyuyamıyorum napıcam bilmiyorum doktor kardiyolojiye git diyor ona gitsem napıcak ki
Bkaya41 Gebelek hic bisey yapmıyor ki kardiyoloji tedbir amaçlı eko ekg çekiyorlar tek çözüm ilaç işte
zeynepcee1 Kızlar ben başından beri kullanıyorum lustral 50 mg. Stres bebeği daha çok etkiler. Kar zarar olarak bakın duruma
Suu45 zeynepcee1 merhaba kaçıncı haftadasiniz şuan bebeğinizin sağlığı nasıl peki bir sıkıntı yaşadınız mı p
Zumruduanka160 zeynepcee1 ilk 3 ay da kullandın mı ? Ve direkt 50 mg mı verdi ? 2. Aylık oldum arttı suan sürkeli ağlama isteği iç sıkıntısı ve kaygı