Zehraax Kızlar selam. 30 haftalık hamileyim idrar testinden sonra vajinal enfeksiyon ve akıntım için doktorum ilaç yazmış gynocain 3 günlük fitil, azeltin adında 3 tane antibiyotik ve 1 adet toz şase ama hamilelikte ağrı kesici bile önerilmezken bunlar beni korkuttu tabii yazan doktor daha iyi bilir ama için rahat etmedi hiç bunu yaşayıp ilaç kullanan oldu mu aranızdaa🥹
Loli-1 Zehraax 37+5 im gecen hafta idrar yolu enfeksiyonum vardı tekli toz yazdı sonra maalesef yine enfeksiyonum oldu geçmedi 5 günlük antibiyotik verdi ve aynı zamanda su an fitil kullanıyorum yani doktoruma güveniyorum.
Esmaaaaaaaaaaa Zehraax 36+2 de vardı benim canım . Şimdi 37+5 deyiz. 6 günlük fitil verdi. Trivag ovül verdi, şase verdi , travazol krem verdi. Kremi kaşıntı bitince bıraktım. Fitili her gece aynı saatlerde yaptım. Çok şükür geçti. Bu kadar enfeksiyon birde 23 yada 24. Haftalarda çıkmıştı o zaman hastane de yatıyordum. Damardan antibiyotik verildi , Sefazolin diye bir antibiyotik. Bu çok ağır bir antibiyotik değildi. O yüzden bir zararı olmadı. Ama eğer kullanmak istemez iseniz doktorunuza tekrar sorun devam edin. Ama ben grip olduğumda o zamanlar bebeğim küçüktü de 21 haftalık falandı agumentin 1000 lik kullandım 1 hafta bir sıkıntı olmadı.
ezoocum Zehraax 26. Haftada kum geçirdim 2 adet antibiyotik ve ağrı için kas gevşetici verdi doktor daha önce de 14. Haftada enfeksiyondan kaynaklı antibiyotik kullandım yine bebeğimde bir sorun yok çok şükür. Enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı bebeğe
Zehraax Loli-1 hamileyken daha sık ve uzun süreli oluyor galiba bide benim normalde olunca Max 2 gün sürer geçerdi bu sefer 1 haftayauzadı
Zehraax KumpirsMom telefonda görüştük idrar testinde enfeksiyon görünüyor idrarında yanma yada koku var mı dedi yok dedim vajinal akıntı varmı deyince evet var dedim ondan sonra yazdı bana da Biraz araştırınca da enfeksiyon bebek için daha tehlikeli diyorlar genelde
Nurrvldn Bendede vardı borilin diye bir vajinal duş vardı aldım rahatladım çok şükür sor bır doktoruna ıstersen
Loli-1 Zehraax evet ne yazık ki floramız bozuluyor bu dönemde benim de geçmek bilmiyor doğru düzgün :(
Zehraax Esmaaaaaaaaaaa 3 günlük fitil, tek doz şase ve 3 günlük antibiyotik yazmış o zaman pek bir problem olacağını düşünmüyorum o zaman sonuçta kendi doktorum yazan. Bu normal bir durum o zaman
Esmaaaaaaaaaaa Zehraax evet normal sıkıntı olacak olsa yazmazdı ki doğum yaklaştıkça vajinal enfeksiyon tehlikeli
Leydiii Size yazılanların aynısını bende kullandım 33 haftalığım şu an bır zararı yok. Ama benım gecmedı daha da ılerlemıs yenıden vajınal yıkama ıcın sprey ve fııtıl yazdı bır de onları kullancam ıhmal etmeyın çünkü ıhmal ettıkçe daha çok ılerlıyor doktorunuza da guvenın
kedimekim AylinYasinYagi benim ki o şekilde sizin de mi öyle şuan son durumunuz nedir bende bebeğin suyu olabilir mi diye endişeleniyorum
yasarceyda12 Zehraax canım enfeksiyon riskli maalesef geçmeyince onlarda yazması gerekenleri yazıyor bazen olmicak şeylerde oluyor
Huzurluanne05 Zehraax hamileliğimin başından beri bitmek bilmedi şuan 37+3 deyim ve dahala devam ediyor.ben hep kullandım çünkü bebeğe geçer sizde ki iltihap
Nurrvldn Kızlar borilin diye bır vajinal duş var onu alın eczaneden çok güzel ıse yarıyor enfeksıyona kaşıntıya bire bır memnun kaldım ben doktorum önermıstı
YenianneA Bende de mantar enfeksiyonu oldu, tek seferlik antibiyotik, fitil ve krem kullandım ama tam olarak geçmedi, nasıl geçer bilmiyorum çok zorluyor, nioli yağını duydum enfeksiyon için ama zararı olur diye kullanamıyorum.
Sinif177 YenianneA 12. Haftadan sonra izin verdi ama çok uzun kullanmayın. Taharet suyuna 1 damla şeklinde kullandım.