Turuncukadin Makatta ara ara sancı oluyor bunun sebebi bebeğin doğum pozisyonu almış olması olabilir mi kızlar? Bir iki gündür var sadece, kabızlık hemoroid problemim vs yok. Acaba diyorum doğum yakın mı 37+4 😅🥳🥳
Dileminiz Turuncukadin 37+3 bende de makattan sancı oluyordu acile gittim nst de sancı çıktı serum verdi dengelemek için haftaya da inşallah sezeryan için anestezi kararı alacağız.
zeyzeyneyney Ya bana da demin oldu bu araştırırken başlığınızı gördüm. Devam etti mi? Sonra ne oldu, ben de 38 haftalığım
Turuncukadin zeyzeyneyney valla inanır mısın hiçbir şey olmadı hala arada oluyor ama bebek kanalda bile değil😂😂
Turuncukadin Nazemm aa belki doğum yakındır bende hiç gelen giden yok😂 kanala da çok uzak bebiş ama baş aşağı
Turuncukadin Dileminiz yaa bende hicnir şey çıkmıyor sancı da yok acilma da yok bebek kanalda bile değil😂😂
zeyzeyneyney Turuncukadin benim de çarşamba günü kontrolüm var. Çok devam etseydi gidecektim sancı ama geçti sonra. 38. haftadayız insan heyecanlanıyor ama benim bebişimin de henüz gelesi yok gibi 🙈
Turuncukadin zeyzeyneyney bana yazsana mutlaka. Ben de Perşembe gideceğim bakalım ne diyecek doktor geçen hafta en az 2-3 haftası var diyordu egzersiz falan yapıyorum ama yok yani😂😂
zeyzeyneyney Turuncukadin 38+2 ayyyy bakalım belki aynı gün doğum olur 🤭 Benim bebeğim makat gelişti en son hala hissediyorum kafası yukarıda. Doktor son hafta bile dönebilir ama sezeryana da hazırla kendini demişti. Yarın her şey belli olacak galiba. Sizin doğum şekli belli mi bebişte
Turuncukadin zeyzeyneyney aynı gün doğurursak hiç şaşırmam🤭🤭 benim baş aşağı duruyor 30dan beri ama kanala inmemiş dedi doktor geçen hafta. Kanaldan baya uzakta dedi ama egzersiz yapıyorum işte belki iner diye. Hiç endişe etme sen de gerçekten son hafta bile dönüp kanala inen bebek varmış ben de duydum