Aysenur_ertugrul Kızlar göbek ve kalçada ki çatlaklar için ne kullandınız bebek yağı iyi olur diyorlar tavsiyesi olan varmı?
Mrvkoz Aysenur_ertugrul ben hamile değilken bile bebek yağı kullanırdım cikdim yumusasın diye artık son haftalardayız hala bebek yağı kullanıyorum 🙂 maşallah diyim daha tek bir çatlağım bile olmadı
Sareee Aysenur_ertugrul Aysenur_ertugrul bende Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canim biraz geç başladığım için bacaklarımda az bi çatlama oldu ne kadar erken başlarsan faydası oluıo
Motherscup Aysenur_ertugrul canim ben kantaron yaği aldim onu suruyorum 24.haftayim karnimda buyuk biraz normale gore ama hic catlağim yok suanda
Minikbirkuzeycik Aysenur_ertugrul ben sebamed kullanıyorum 31. Haftadayım çok şükür hiç çatlağım oluşmadı normalde aşırı kuru ciltli olmama rağmen
Kamazeynep55 Ben doğal yağlar kullanıyordum ama yinede 7. Ayımdan çatladım. Sonra bi arkadaşım liderac çatlak giderici serum hediye etti. Sabah sabah akşam kullandım hiç bişi kalmadı tamamen kayboldu geçti. Şimdi çatlak önleyici kremi de sipariş verdim 🤗