Kubra6694 Sevgili annelerim, 6 aylık kuzum açık kalp ameliyatı olacak duanızı istiyorum. Doğuştan Pink Fallot tetralojisi hastalığı olduğu için ameliyat olması gerekiyor. Güzel dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
AnayimBenAna_ Kubra6694 Rabbim şifa versin ameliyatınız tertemiz geçsin en kısa zamanda evinize dönün inşallah 🌸
ear3112 Rabbim bu mübarek gecede güzel bebeğine Şafi ismiyle şifa versin bol bol ameliyatı çok güzel geçsin. ❤🙏💐
aylinpalaa Kubra6694 Rabbim bebeğinize şafi ismiyle şifa versin inşallah, küçük bebekler çok güçlü olur çabucak toparlar Allahın izniyle💕
Asya1122 Kubra6694 Rabbim acil şifalar versin evladınıza o çok güçlü unutmayın bunu da atlatacak Allah’ın izniyle
1993kubra Kubra6694 rabbim evladını sana bağışlasın canım şifalar diliyorum inşallah herşey güzel olur bebeğin sağlığına kavuşur 🙏
1Anneadayiiii Kubra6694 Allahım yardımcısını olsun inşallah bebeğinizin 🤲🏻 inşallah çok güzel geçer ve çok çabuk toparlar Rabbim evladınızı size bağışlasın 🤲🏻
Yenibirannee Kubra6694 Allah acil şifalar versin bende küçükken açık kalp ameliyatı oldum şimdi 3. bebeğime hamileyim sapasağlam hiç sorumum yok.. sağlıcakla atlatsın inşallah dualarım sizinle ♥️♥️♥️
Minik1Civciv Kubra6694 Rabbim Şafi ismiyle şifa versin ameliyatı çok güzel geçsin ve bir daha asla yaşamasın bu hastalığı çok çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah. Rabbim tüm yavrularımızı korusun bize bağışlasın 🌸😍🙏🏼