SuleSuleDeniz Kızlar Yardımmm 9+2 hamileyim dün doktor kontrolümde doktorum folik asidi değiştirdi B12 eksik diye B12 takwiyeli DioFol diye bi folik asit werdi dün başladım kullanmaya ama geceden beri midem aşırı kötü ztn bulantılar wardı ama çok aşırı sertlik hani derizya taş gibi oldu midem diye işte öyle taş gibi bişey oturdu sanki mideme kusuyorum kusuyorum hiç rahatlamıyorum o his hiç gitmiyo eşimle acaba bu folik asit mi yaptı böyle diyoruz aranızda bunu kullanıp böyle şikayetleri olan war mı arkadaşlar yada herhangi başka bi folik asitte böyle bi rahatsızlık yaşayan oldu mu ne yapsam ne yesem içsem rahatlatsam midemi bilmiyorum çok kötü ya çoookk 😔😔😔 uzun oldu biraz hakkınızı helal edin
Mucizem00 SuleSuleDeniz yok canım belki yediğim bir şey dokunmuş dur ya da hamilelikten dolayıdır bulantı ben çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum hiç kusmam midem bulantım olmadı ve 3. Aya kadar diofol kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum
Saratln SuleSuleDeniz başından beri diofol alıyorum bende öyle diyordum ama artık bulantılarım kesildi çok şükür ve diofol a devam ediyorum bence alakası yok canım..
Ssa Bende ilk aylardaki mide bulantimi hep doktorun verdigi ilaca bağlamıştım halbu ki alakasi bile yoktu normal hamilelik bulantisiydi zaten su içsem midem bulaniyordu 😂😂😂 sizinkini bilemem tabi doktorunuza danışın yada ilacin prospektüsunden yan etkilerine bakin
SuleSuleDeniz Ssa bulantı değil işte keşke bulantı olsa çıkarınca rahatlıyodum en azından şimdi taş gibi göğsümün arasına bişey oturdu sanki kussamda etsemde geceden beri geçmiyo hiçbi şekilde ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum ağzıma kadar doluyum sanki
SuleSuleDeniz Saratln bulantı değil ama hazımsızlık yaptı dedim işte demek ki başka şeyden teşekkür ederim canım