GizemHamza34 Kızlar oğlumda hiç öyle hissetmiyordum hep karnımda hissederdim şimdi kızım olacak inşallah genel de hep aşağı da hissediyorum hareketlerini rahatsız da ediyor normal mi
Guzel_bebem GizemHamza34 bende öyleyim ama bunun cinsiyetle alakası yok nasıl olacak yaa doktoruma sordum makat geliş dedi ondan oluyormuş sürekli idrara çıkıyorum afedersiniz 😔
Ozlllmb GizemHamza34 benim de ayni şekilde idrar keseme devamli baskı yapıyor hareket ediyor. Oturdugum da daha çok alt tarafa çalışıyor 😅
GizemHamza34 Guzel_bebem yok cinsiyet farklılığından olmuyor onu demek istemedim aynı bende öyleyim resmen WC de yaşıyorum ama benim bebiş baş aşağı pozisyon da dedi pazartesi doktorumuz 🤦🏻♀️
Esseraa22 @GizemHamza34 bizde 22+1 haftaligiz benimde kız normalde göbek kısımlarında hissediyorum ama özellikle bugün aşağıda çok hissettim ya dönüyor acaba ayağı falanmi var ki hareket edip dondukcede olabilir herhalde bende öyle bir rahatsız oluyorum oturuyorsam hemen ayağa kalkıyorum sanki sıkışacakmis gibi geliyor normaldir diye düşünüyorum
GizemHamza34 Esseraa22 ayy bende öyle yatıyorsam kalkıyorum oturuyorsam yatıyorum çok rahatsız oluyorum 😔
GizemHamza34 Bal0306 Allah Allah bu bebişler ne istiyor bizden anlamadım doktorunuza sordunuz mu ben haftaya gidicem kontrole ama bakalım ne dicek 🤷🏻♀️
Esseraa22 @GizemHamza34 aynen benim transvers geliş duruyor kafası sağda ayaklar solda herhalde ayakları falan oynatirken yada dönerken biseyler.yapiyor içerde artık yavaş yavaş yukarı çıkmaya baslar herhalde
Esseraa22 @GizemHamza34 aynen normalde ben göbegimjn oralarda hissediyorum hiç aşağı da hissetmedim bu aralar işte ozellikle bugün aşağıda sürekli yukarda da var hareketi ama sürekli lavabodayim bugün saysaydim 15 20 kere gitmisimdir lavaboya
Esseraa22 @GizemHamza34 aynen dışarı cikjncada gözüm sadece lavabo arıyor😁disrdada başka biyere girince hemen enfeksiyon kapiyorum en güzeli evde oturmak 😁