Zbyd3 Normalde 7 gün sürerdi 8 gün oldu daha hala kanamam var ilk günler azdı bugğn sanki ilk günler gibi biraz fazla yogun ve kırmızı olmuş idrar rengin de cok afedersiniz k..nlı olmuş normalmidir acaba kızlar
tahamommy Zbyd3 2 kere kürtaj oldum ikisinde de 1 aya yakın sürdü kanamam, Bünyeden bünyeye göre değişiyor doktora gittiğimde de bir sorun yok diyolardı
3_bebelianne Zbyd3 ben kürtaj olmadım ama yakınım oldu evet uzun sürmüştü kanaması gelmişti onundan adet gününden uzun
Zbyd3 tahamommy bir ay oldu kürtaj olalı ayın geçen ayın 7 si kürtaj oldum bu ayın bir mayısta lekelenmeyle başladı adetim ama sanki gğn gün yoğunlaşıyor gibi hissedıyorım bilemedim endişe etmem lazım mı bide hayıt tohumu içiyorum o mu söktürüyor acaba bilmiyorum kafam karıstı
tahamommy Zbyd3 he sizin aradan geçmiş, evet belki o hayıttan da olabilir ama 10 güne kadar normal aslında kürtaj sonrası
sadece1selda @Zbyd3 çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın,kişiden kişiye değişiyor sanırım benim de bir kürtajım var kanamam çok az oldu belki de haftam küçüktü diye bilmiyorum zaten kürtajdan sonra döngü falan da değişiyor sizin kaç haftalıktı
Zbyd3 sadece1selda sağolun sizede geçmiş olsun amin 10 haftasında öğrendikki sekizinci haftasının içinde durmuş kalbi
Zbyd3 tahamommy evet kürtajdan sonraki kanama az oldu leke leke geldi kısa sürdü bu adet günü sanırım bilemıyorum ki pcosta var aslında tam bir ay dolmadan 4 5 gün erken adet oldum
tahamommy Zbyd3 kürtaj baya dengeleri bozuyor 2-3 aya oturması gerekir içiniz rahat etmezse doktora gidin yine
Esmakeskin İlk kürtajımda 22 gün kanama gördüm ara ara çok şiddetli ara ara bitti denecek kadar az. Doktorlar hiç bir sorun görmedi ama . 2. De normaldi bir farklılık olmadı adetimde
Rabiagurbilek Yaklaşık 8 ay önce bir düşük yaptım ve sonrasında 8-9 gün sürmüştü. Ama benim normalde de regl sürem bi o kadar sürüyordu. Aşırı bi uzun süre olamdı