avucundaopucuk Oğlumun adı Kayra Alp şimdi bir de kızım olucak inşallah isim konusunda hala bir karara varamadık Karsu, Mila,Meyra ve Berin isimlerini çok beğeniyorum bakalım kısmet hangisi olucak 😅
Aselimm2 cigdeemmt alyanın anlamı ne ? Benmde kızım var Asel suan hamileym daha cinsiyeti öğrenemedik ama araştırmaya başladım kız erkek isimleri
Fatoss994 Ben umay hilal koyacağım Allah nasip ederse inşallah dört hafta sonra gelecek olan kızıma 🥰🩷
Berlin Kız olursa çok seçeneğim var Umay ve Güneş bunlardan biri.Erkeği pek düşünmedim ama yiğit,Yağız,Ilgaz güzel geliyor bana
ikra17 cigdeemmt bende Çağan koymayı çok istiyorum ama kocam babasının adı olsun istiyor Cem baya çelişiyoruz çünkü sevmiyorum kendisini :(
Elifmehmetemin cigdeemmt oğlum olcak inşallah adinida ya Yiğit Alparslan ya da Muhammed Alparslan istiyorum koymak
momofprincess1221 Elifmehmetemin esim illa Alparslan iatiyor ben isinamiyorum sevemedim bir türlü😪😪😪😪
Edasusari cigdeemmt hala bulamadık aslında ortak noktaya varamadık :((( sekizinci aya giricem daha içime sinen bi işim olmadı olmuyor :((