melikegkbltt__ Kızlar özellikle sağ bacağımda olmak üzere çok fena bacak kramplarım oluyor sabahtandir yaşayan var mı (10+6)
Imasleeper melikegkbltt__ maden suyu muz iyi geliyor kramplara canım olmadı magnezyum iste doktordan bu haftada böyle giriyosa kramp son haftalar seni zorlar
Toticik melikegkbltt__ benımde oldu magnezyum eksikliğinden kaynaklı sizinki erken başlamış 30. Haftamdayım ara ara kramplar oluyor sağ bacakta kramp olması erkek bebekte çok oluyormuş bır komsumuz demişti batıl inançta olabilir tabı ama bilmiyorum bu arada cinsiyeti bebeğimin erkek
Pinaargunes melikegkbltt__ kramplar genellikle oluyor magnezyum vs önerir muhtemelen doktorunuz çok sıkıntı 🥹
melikegkbltt__ Toticik ah tüm belirtilerim çok erken ilerliyo 🥲 bakalım ne olacak cinsiyetimiz🤷🏻♀️, çok teşekkür ederim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim 🌸🤍
melikegkbltt__ aslhantrn bende bazen tek bacakta hissediyorum bazen iki bacağımda 🤷🏻♀️ama bugün daha da yoğunlaştı
Elaozkan Her gün 2 tane Maden suyu için benim o şekilde büyük ölçüde azaldı hatta iki gündür hiç olmuyor şükür