Lilibebiko Kızlar normal doğum istiyordum ama bebek ters dönmüş yine iyice ağrılarım arttı sancılarım başladı yürürken bile çok zorlanıyorum akşama kadar yatıyorum gece hiç yatamıyorum sağ dön sola dön kimler benim gibi sona yaklaşıyor 🫂
Fatoss994 Lilibebiko bende 34 haftalığım bende ne olacak nasıl olacak merakla bekliyorum baş aşağı dönmüş şuan ama haftaya ne olacak bakalım kafası Bi hafta önden gidiyor dedi doktor
Merve_kucuk Lilibebiko 34+5 bende şu 1 haftadır nerdeyse ev temizliği ile uğraşıyorum. Ellerim ayaklarım uyuşmaya başladı. Bugün kontrolüm var umarım her şey yolundadır. 32 haftalıkken gittiğim de bebeğim makat gelişti, şuanda da öyle bence dönse anlardım diye düşünüyorum
bebegimibekliyorum__ Lilibebiko ben de 35 haftaya girdim doğum şekli belli değil bakalım ne olacak Çatı muayenesi ne zaman yapılıyor bilginiz var mı kızlar
Lilibebiko Fatoss994 benim ki bi hafta geriden geliyor dedi geçen hafta gittiğimde bu hafta tamamlamış haftasını dedi ama ters dönmüş dedi
Gmztnhn Benim de 34+4. İkinci hamileliğim ilki normaldi bunu da bir aksilik olmazsa öyle bekliyorum. Ama dediğiniz gibi özellikle aşağı kısım acayip ağrıyor oturup kalkarken yürürken mahvoluyorum.
Lilibebiko Gmztnhn ah ah pilatest topunun üzerinden inmiyorum bel ağrım çok fazla ağlatıyor resmen bide ters döndüğü için bir tekme atıyor canım gidiyor
Dilos6 Ben 32+5 teyim öyle bir ağrı hissetmiyorum sadece bebeğin hareketlerini daha net hissediyorum kendini bi yere toplaması durumu oluyor ileride ne olur bilemem
Lilibebiko Dilos6 benimde bu hafta başladı ve yoğunlaştı önceden de vardı ama bu kadar değildi şimdi geceleri ağrıdan uyuyamıyorum gündüzleri ağrım kesildikçe uyuyabiliyorum
Dilos6 Lilibebiko plates yap istersen ağrılar için iyi geliyor benim belim sırtım ağrıyınca yapıyorum iyi geliyor
Lilibebiko Dilos6 çok iyi geliyor özellikle bel ağrısına ben koltukla kendi aramda tutuyorum sırtımı ona yaslıyorum o kadar rahatlıyor ki anlatamam
Lilibebiko Merve_kucuk gönlünce olsun inşallah ben döndüğünü hissetmiştim gittiğimde ters dedi zaten hareket edin diyorlar ama bu haftalar çok zor hareket etmem çok ağırlaştım
Lilibebiko Dilos6 hayır aşkım sadece 5 kilo aldım herkes çok şaşıyor zaten iç karın daralması var demişti doktorumuz ondan da olabilir ama kilo yönünden sadece 5 kilo aldım