Sema05 Esay5060 merhaba öncelikle Rabbim kucağınıza sag salim almayı nasip etsin. Bende 4. Sezaryan olcm ve cok riskli diye biliyorum cok korkularım var bu arada. Yaşayan 2 kızım var. İlk dogumum ikizlereydi ama dogum sonrası vefat dı. Şu an iki kızım var ve 19 haftalık yıne hamileyim sormak istediğim 4. Sezaryan hakkında doktorlar birsey dedimi size
Esay5060 Sema05 başiniz sağolsun amin tesekur ederim bebeğim 3 ayliken hamile kaldim hayır demediler öze gitim devlete gitim hepside gençsin toparlanirsın dediler şuan 35 haflağim ara ara dikişlerimde ağri oluyo sadece ve inanın 7 sezeryani olani gördüm rabim hepimize sağlikli doğumlar nasip etsin 🥰
Sema05 Esay5060 amin inşallah bide serklaj dikişi ve bebegın eşi su an asagıda malesef riskliym. Tükendim desem yeri. İnşeAllah sag salim alırım bende dogum yapınca yazar mısınız moral olur en azından
Bengizo umarsa22 ameliyat boyunca bacaklarımı oynatabildim ama keserken ya da dikerken hissetmedim sonrası kötüydü
umarsa22 Bengizo bende ilkinde kipirdatiodm ama nefes almadim sanki korkudan korkulcak gibi degilmis o ayri😅
Esay5060 Sema05 Allah yardimciniz olsun inanin bende ayni durumdayim 3 cocuk küçük oğlum 1 yaşinda üstüne de kaşinti mahfoldum bu iki hafta geçmez oldu yazarim tabi insallah sağ salim doğsun kizim 🥰
momofthreechild umarsa22 ilkini ilk defa yaşadım daha önce bilmiyordum diye zor geçti aslında zorda değil sadece ilk kalkış anı zor oldu ikincisinde doğumum çok kolay geçti girmemle çıkmam bir oldu ikincisinde cıkarken gülüyordum eşim bile şaşırmıştı çok güzel geçmişti şuan üçüncüye hamileyim tek duam bununda kolay geçmesi ama benide zorlayan üçüncü gebelik oldu üç zor diyorlar ama bilemiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
umarsa22 Ayguven61 evet bu dogumda acidan cok zorlicak olan doguma giderken o minigi geride birakmak olmasi olucak galiba🥲
momofthreechild umarsa22 inşallah canım korkma neyle karşılaşacağını artık biliyorsun bilinçlisin o yüzden daha kolay geçiyor 🥰
VildanTutak Benim de ikinci sezaryenim oldu canım, açık söyleyeyim herkes zor diyor ama bende ilkine çok benzer geçti. Hatta neyle karşılaşacağımı bildiğim için daha rahattım diyebilirim.
Ftm7 Esay5060 merhaba. Ameliyatlarınız ne kadar arayla oldu? Benim kızım 1 yaşında 6 haftalık hamileyim. Bende de sezeryan olucak
Esay5060 Ftm7 merhaba canim valla ilk 2 cocuğumun arası 4 yıl ara var şuan oğlum 1 yaşinda ben 35+6 haftaliğim
Ftm7 Esay5060 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sezeryan kesisi izi kaldı mı sizde? Benim doktorumun tüm hamilelerinde koyu renkte kalıyor. O yüzden eltimin doktoruna olmak istiyorum o doktorun hastalarında kesi neredeyse görünmüyor.