Cihanella Nelere dikkat ediyorsunuz helal 😀 hiç şeyim karardımı diye dikkat etmedim akşam bir inceleyeyim 🤣 kara olsa ne ak olsa ne ya. Takmayın hanımlar 😍
Herseydenbiktim Devranmom yüz keseleri oluyor gratiste ben ordan almıştım kararan yere güzelce kese yaparsan düzenli açılabilir ben üst ve bacağımın iç kısmı yanlarını yapıyordum etkisi oluyordu, ayriyeten koltukalti diz ve dirsek kararmalarina da iyi geliyor
Devranmom ArasMom__ benim de 32 haftada sancı çıktı ama kasılma var di sancı hissetmiyorum sizin de oyle mi
ArasMom__ Devranmom aynen benimde öyle olmuştu sertleşip toplanıyor ya onu hissediyordum zaten nstde de bir tane tek kasılma çıkmıştı
Handeyc Devranmom ben 31. Haftadayım biraz yol yürüyünce ayakta durunca bazen kasıklarım agrıyo birde vajinada agrı hissediyorum ilk gebeliğim bunlar kasılmamı acaba ? 🧐
busra05_ keyfimin-kahyasi-misin benımde tek derdım çatı muayenesinde açıklık kontrol ederken akıntım olması hep aşırı gelıyo çünkü o an gelırse dıye cekınıyorum yada buyuk wc ıhtıyacı gelırse dıye cekınıyorum😂😂 kıl tüy agda oldugu için uzun gıdıyor neysekı daha yenı yaptırdım 😂😂
keyfimin-kahyasi-misin busra05_ agdayi kendim denedim olmadı 😁sonrası çıkarana kadar ödüm çıktı göbek yokken bı daha da cesaret edemedim jilet kullaniyodum ama göremeyince oda yok😂😂evd olsam eşime kontrol ettirigodum aslında 😂 akıntı falan bişey olmaz ilalki gelir kurcaliyolar 😂😂😂
aslhantrn Devranmom bendede öyle koltuk altımda boynumda bikini bölgemde karbonat ve limon diyorlar ama doğumdan sonra yapmalısın bence
Ayse0434 Ben ilk aylar bi kere jiletle aldım aman allahm çok kötü çok kaşınıyordum bide çıkınca da batıyordu o yüzden uzattım eldivenle aldım şimdi 38. Haftadayım doktor eldiveniyle alın çok rahat oluyor çıkınca da ince çıkıyor batmıyor en azından 🥰😁