cauuv1 Acaba trendyoldan alan bulan varmı??? Sırf bunun icin eminönüne gitmek istemiyorum anadolu yakasındayım yada nerden alabilirim kapı süsü için de yastıkla bir almak istiyorum öyle alan memnun kalan önerilere açıgım kızlarrr simdiden sagolun😍🙏🏻
Kuboss06 cauuv1 Size yardımcı olamıyorum ama siz bana yardımcı olsanız?😅 Eminönü’nde nereden bulabilirim acaba?
bravo61 cauuv1 trendyolda bir sürü var bakın isterseniz fotoğraflı yorumlara bakarsanız özellikle güzeller çıkıyor
Ebruliii019 cauuv1 trendyolda bir sürü tül var çiçekçi veya tuhafiye varsa yakınlarınızda oralardan da alabilirsiniz petek tül diye geçiyor o şekil de arayabilirsiniz 🥰
cauuv1 Kuboss06 bu da iyiymiş😂 eminönünde havuzlu han var. 4 5 katlı pasaj aşırı ucuz. Bebeğe dair her sey satılıyor eksiklerim bitti sayılır bitek onun icin gitmek istemiyo eşim yoksa yine giderdim hediyelik kapı süsü yastık kıyafet nevresim bebek arabası yatak ne ararsanız var kesin gidin😂🙏🏻
gezentianne cauuv1 Eskisi gibi değil ya smdi trendtolda bir çok şey daha ucuzdu havuzluhandan. Ebebekten imdirimde ikili takım almışlar tek tek satıyorlar falan🤣
Leylak34 cauuv1 Trenyolda kapı süsü diyince drekt cikiyor lastikli vs hazır halde doğrudan kapıya geciriyorsun
cauuv1 gezentianne ya bu da dogru cidden bazı ürünler trendyolda daha ucuz olabiliyo tuhaf bi şekilde ama 2 sene önce ilk bebegime havuzlu handan yenidogan pijama takımlarını 50 tl ye aldıgımı hatırlıyorum en hosuma giden oydu😂😂
cauuv1 Peki trendyoldan kapı süsü ve yastık ikili set olarak memnun kalan önerebilecek varmı güvenemedim hepsinde iyi yorum kadar kötü de var lütfen isim yada link paylasın benle 🥹🥹😔😔