Kukoss Arama da konusulanlari kaydetme programlari var fakat telefonu caldiginda ekranda illa beliricek o bildirim anlasilir yani
Alyadnz33 Kuboss06 googleplay da arama kaydet var onu eşinizin telefonuna indirin kimle konuşursa tüm konuşmaları dinleye bilirsiniz ama sadece eşinizin telefonundan açıp dinleye bilirsiniz
Kuboss06 Alyadnz33 uyg. İndirkren sonra arama geldi desek ekranda uygulamayla ilgili herhangi bir bildiirm veya uygulamanın simgesi görünür mü
asil15 Kuboss06 telefon konuşması dileyemezsin ama hangi numarayı aramış yazılmış görebilirsin artı telefon dan girdiği baktığı yerleride görebilirsin silse dahi hepsi program da kaliyor Kuboss06
Phyloo asil15 dinlenir net olarak bütün aramaları da kaydeder o gün boyunca ama ücretli uygulama ben yaptım konuştuğunu kaydediyor
asil15 Phyloo benim bildiğim program ücretsiz hatta seyredilen videolar dahi gözüküyor yani telefonla ilgili hersey
Femay Kuboss06 eşinin telefonuna arama dinleme uygulaması indir. Bildirimlerini kapat uygulamanın. Sonra o uygulamayı gizle. Akşam eve gelince de ses kayıtlarını kendine gönder. Gün içinde dinle canım başka türlü dinleyemezsin
Kuboss06 Femay öyle yapıcam artık canım başka türlü olmuyor. buradaki arkadaşımızın teyzesine ulaşsaydık çok iyi olurdu da😂 🤷♀️ @Melikekrky
Fatma5806 Kuboss06 pingo diye bi uygulama canım onu eşine yüklüyorsun Kendi telefonunada findmykids i yüklüyorsun 300₺aylık ücreti var konum bilgisi telefon görüşmesi ortam sesi ve telefonda izlediği video sesi bile geliyor canım günahısı sana
Kuboss06 Femay Anlamadım ki bende😁 Ne güzel ses kayıtları tlfnuna düşüyormuş bize de söylese de bizde yapsak yaa😂