tsmutter Merhaba canlarım yepyeni bir başlıkla tsmutter burada. İç dış epeyi dikişim var galiba doktorum söylemedi sorunca çünkü 😅😭 batikonlu su verdi tuvalete gitmeye korkuyorum otururken hareket ederken çok acıyor, ne kadar sürdü sizin toparlamanız
Aylakadin tsmutter merhaba bende ne kadar dikisim olduğunu bilmiyorum çok dedi ama bu iyi bir şey hızlı iyileşsin diye çok attım dedi. Hala dikişlerim duruyor aşırı ağrısı olmasa da ara ara ağrıyor kremleri sürmeyi çok aksattim bir de ben oraya dokunmaya korktuğum için . Yarın 20 gün olacak
3_bebelianne tsmutter ilk 20günlük iyileşmişti 40tan sonra tamamen iyileşmişti ikinci baticonladım bir hafta birde kuruttum güzelce tuvalet kağıdı ile kurutma makinesinin en kısıl ayarında tavsiyem olsun🙂
serentaas Aylakadin hangi kremleri kullandınız bana hiçbir şey yazmadı sadece batikonlu su ile yıkadım merak ettim
Elifeminask tsmutter gecer Allahın izniyle benm birinci dogumumda nasıl oldu anlamadm hemen iyi hissettim ama ikinci dogumumda acemi bir ebeye denk geldm özel bölgemi aşırı hırpaladı tahris etti o yuzden ikincide agrım cok oldu 15 gun acı ysadım
tsmutter Aylakadin zordu sanırım, bir süre sadece gözlerim kapalı bağırdığımı biliyorum ama o anın acısını hatırlayamıyorum. Yani kesiyi falan asla hissetmedim bilmiyorum bu soruyu cevaplamak çok zor 🥲❤️
heyecanlibekleyis_ Kızlar kesiyi hissediyor musunuz ya yada sesini duyuyormusunuz kesilirken epidural la mi dogurdunuz birde bana simdiden dogum korkusu geldi 21 haftaligiz
tsmutter heyecanlibekleyis_ epidural aldım ama doğum anında etkisini yitirmişti. Yine de hiç farkına varmadım kesinin.
Zeyzeyy- heyecanlibekleyis_ epidural almadım kesiyi hissetmedim ben sadece dikişlerimde uyuşturma etkisi sonlara doğru azalmıştı çok az sızlıyordu dikerken