Nuruzunn Arkadaşlar devlet hastanesinde boşluk olmadığı için özelde çektirmem gerekiyor varmı bildiğiniz uygun fiyatlı detaylı ultrason çeken yer bu arada fakülde ücretli bir şekilde çekiyormu bilginiz varmı ???
Yasemen16 Nuruzunn her sabah 10 da randevu açılıyor bende öle aldim sevket yılmaz dan Kaan beyi çok önerdiler
Lilipuuut Nuruzunn Sonomar / Dr Zafer sivri ye gittim 2750 tl nakit çok memnun kaldım ortalama 20-25 dk detaylı baktı renkli fotolar çekip CD ye yükledi bir tane de çıktısını verdi
Nuruzunn Esrazumra24_ ben şehir hastaneside gdiyorum bna özlde çektirirsin diyince bnde üstüne düşmedim şevkete gdersem randevu hangi bölüme almam gerekiyor
Yasemen16 Nuruzunn kadın doğum a gidin onlar kayıt aciyor o şekilde sabah 10 da yeni randevular açılıyor bulabilirsiniz o şekilde
Zeynepp1656 Nuruzunn aliye balkan özmenin kliğine gittim 4200 tldi en son ve gerçekten cok memnun kalmıştım ondan
avucundaopucuk En uygun sonomar bakıyor 3.000 tl fiyat söylediler tabi ona göre de yoğunluğu var 2-3 hafta sonrasına randevu veriyorlar. Geçen ay yaptırdım esentepe Tayfur Çift 5.000 tl ödedim