Eylullbetull Adatıp hastanesinde yakın zamanda doğum yapmış ya da yapacak olanlar var mı doğum ücretleri nasıl? Organizasyon tutmak istemezsek oda süslemesi yapabiliyor muyuz acaba?
df-kumsal Eylullbetull bende henüz yapmadım ama arayıp sordum süsleme ck organizson mu ne varmış onla anlaşması varmış biz ayrıyetten yapyıramıyırmuşuz foto çekim de varmış sanırım oda ücretliymiş hastaneninde var dediler ama doğum esnasında çekilen mi ne sanırım onunla ilgili tam net bilgi alamadım .
Smbemdy Eylullbetull 30 nisanda sezeryan dogum yaptim oda suslemesi yapmadim kapi susumu kendim aldim taktim. Foto cekimide yaptirmadim cok gereksiz pahali. 32bin demislerdi bize dogumu ama benim 4. Sezeryan oldugu icin ilk sezeryan olanlar 28bin sanirim. Mayista zam gelecek demislerdi.
Eylullbetull df-kumsal Zaten özel hastane olduğu için bi dünya para döküyoruz iki süs koymak için de binlerce para istiyorlar yani illa
Eylullbetull Smbemdy teşekkür ederim paylaştığınız için 🌸 Mayıs ayında zamlanacak olmasına sasirdim haziran temmuz gibi zam geliyor diye duymuştum daha öncelerden
Eylullbetull Smbemdy bu arada doktorunuz kimdi memnun kaldınız mı genel anestezi ile mi doğum yaptınız bilgi verebilirseniz çok sevinirim