@Balbebek012 çok teşekkür ederim tabiki pazartesi öğlen yatisim yapıldı salı ameliyat oldum cuma akşamı çıktım geçen birisi sormuştu orda labioplasti diye yazmisim öyle geçiyor ama o ameliyatın içerisinde iç dış dudak estetgi var ben onları olmadım sadece ikinci doğumum çok zor geçti idrar kesesinde sarkma vardı o yukarı cekilde doğumun zorluğundan kaynaklı yirtilmalar ve cokmfazla.genisleme vardı toparlama yapıldı daraltma işlemi yapıldı sonrası çok fenaydı 24 saat sonda takili kaldı sistik oldum enfeksiyona çok açık bir ameliyat dikislerim çoktu hergun ağrı kesicide vurdular zaten valla normal doğuma kurban olayım şuan yine hamileyim doktor bana demişti zaten yaşın genç fazla daraltma yapmıyorum ilerde doğum yaparsın diye benim kötü gecti surecim enfeksiyondan kaynaklida bı ilaçlar yanlış verildi hemen düzelttik şükür toparladım ama genel olarak kolay bir ameliyat değil yani eğer bir sıkıntı olmazda normal dogurursam birdaha olmam ameliyat falan benim.cok.zor geçti çünkü enfeksiyonlardan kaynaklı herkes aynı olmuyor siz yeni doğum yapmıştinjz yanlış hatırlamıyorsam keşke doğumda söyleseydin diksler falan güzel atilsin güzel toparlandım diye bende şimdi normal olursa söyleyeceğim dikişler düzgün bir şekilde atılmıyor
Balbebek012