Kubravci55_ Arkadaşlar ben 14 hafta 4 günlük hamileyken fetal dna yaptırdım 10 gün bekledim sonra beni arayıp bebeğin dnasi yeterli gelmedi kanı tekrar vermeniz gerek dediler bende tedirgin oldum. Böyle bisey başına gelen varsa yazabilir mi??
ynzl Kubravci55_ benim başıma gelmedi ama gelenleri okumuştum burada. Olabiliyor maalesef ama olumsuz bir durum değil korkmayın. Bazılarında tekrar kan alındığı halde dna yine yetersiz gelince para iadesi verenler vardı mecburen. Neden olur bilmiyorum ama siz veya bebeğinizle ilgili olumsuz bir durum yok merak etmeyin ❤️
GizemHamza34 Kubravci55_ çoğu kişi de oluyormuş benimde şöyle oldu ikiz gebeydim birinin kalbi 8 haftalık durdu iki kere kanda diğer bebeğin DNA’sı da çıktığı için 3.yü istediler vermedim para iademi aldım çünkü 20 haftalık olmuştum bile detaylı usg yaptırdım çok şükür orda bir sorun çıkmadı inşallah sağlıkla alırım kucağıma hangi firma sizin
gmznl Kubravci55_ bende 14+4 de verdim 10 gün sonra arayıp aynı şeyi dediler dün yine kan verdim bi 7-8 gün daha bekleyeceğim sonuç için. Salı günü 17 haftalık olacağım anca sonucu haftaya öğrenebileceğim. Bu arada yurtdışında yaşıyorum ama aynı süreci yaşamışız. Ama endişelenecek bir şey yok bazen anne kanından ayırt edilemeyebilir dediler
sevdegun34 Kubravci55_ benim başıma geldi 15 gün boyunca bekledim kan hemoliz oldu dediler yeterli dna bulunmuyormuş öyle olunca bi sıkıntı olmaz korkmayın sağlıkla gelsin inşallah
Kubravci55_ GizemHamza34 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbım. Ben sormadım Bile firmayı kan Ankaraya gitti
Tufu2 Kubravci55_ bugun benimde 10. Gunumdu ayni aramayi yaptilar ctesi cagirdilar kan vermeye internetten baktim kiloli gebelerde ve ikiz olup biri dusenlerde olabiliyormus sorun oldugundan degilmis insAllah busefwr olumlu sonuclarla araniriz canim benimm gunler zaten gecmek bilmemisti simdi basa sardin bende gerilmedim degil ❤️🤲🏻🤲🏻
Tufu2 Kubravci55_ aynenn ole canimm ilk verdiginde gergin degildim bu arama olunca gerildim istemsizce insAllah bolca guzel haberler aliriz bundan sonra ❤️