Ecrinimsenam Merhaba gebelikte bu markayı kullanan var mı? Eczacı önerdi aldım 5 damla dedi her yerde 1 damla diyor korktum yaa kullanan var mı
Buseenuur Ecrinimsenam bana da gittiğim ilk doktor önermişti k2 zararlı deniyor ama sen bakma kullan dedi şaşırdım öyle deyince çok kullanmadım sonra Prof. Doktora geçti o bana bildiğin sağlık ocaklarının yazdığı dvit3 kullanabilirsin dedi. Dvit 3 kullanıyorum
Ecrinimsenam AnayimBenAna_ her yerde kullanılamaz yazıyor ya ve de 1 damla diyor siz kac damla kullandınız:)🫶🏻
Ecrinimsenam Borttee 5 damla zararını gördünüz mü ya ? K2 vitamini zararlı diyorlar gebeler için çünkü
Ecrinimsenam Sarl9697 doğrudur ayrı ayrı olani var d3 var bide d3k2 olani var ? Kutusunda 1 damla yazıyor birde okudunuz mu
Ecrinimsenam Borttee Ya geçmiş olsun bende o kadar kararsız kaldım ki biri zararlı diyor biri yararli:) bende 2 damlaya dusereyim madem
Ecrinimsenam Borttee birde yanlis anlaşılma olmasın d3k2ydi değil mi kullandığınız sadece d3 olan değil
Ecrinimsenam anneoluyorum1212 doktorunuz mu yazdı bu ürünü de ? Siz kac damla kullanıyorsunuz?:) Elenetal 2 de zaten d vitamini var ayyy kafam cooook karisikk
Borttee Ecrinimsenam evet ocean d3k2 damla şeklinde özele gidiyorum ordaki doktorum verdi B12 ocean verdi ocean extramag magnezyum verdi gayet memnunum
anneoluyorum1212 Ecrinimsenam doktorlar devletin verdiği bir şey dışında yazmıyor ama özeller önerebiliyor. Ben gebe kalmadan öncede zararsız olduğu için ben araştırıp kullanıyordum. İçerikleri çok temiz içiniz rahat olsun
Anonim28 Neden bu kadar korktunuz ki doktorunuz yazmış zaten. 4 yada 5 ay 5 damla olarak kullandım k2 vitamini kalsiyum desteklemek için bir vitamin bebeğe ya da size zararı olmaz
Ecrinimsenam Anonim28 doktorum o markayı yazmamıştı eczacı daha iyi diyip bu markayı önerdi ama işte araştırınca 1 damla kullanın diyor eczacı bana 5 damla dedi