Rabiul HappyMom iyi ki anneyim çünkü herkese karşı güçlü durmanın , sevginin ve sabrın ne olduğunu öğrendim 💖
Cmrkyc ikiyavruskaannesii HappyMom HappyMom İyi ki anneyim çünkü o minicik varlık tarif edilemeyecek kadar güzel duygulara sebep… Akla gelebilen her güzel kelimenin,her mutlu anın, en güzel hayallerin, kendini en güçlü hissettiğin zamanların, sonsuz fedakarlığın ve sevginin, tarif edemeyeceğin o mis kokunun adı '' Evlatmış." :)
Mervezzz İyi ki anneyim çünkü bu dünyada yaşanılacak en güzel duygudur annelik, bütün güzel kadınlarımıza bu duyguyu tatmak nasip olsun ❤️
_Baby2_ İyi ki Anne olmuşum bu hissi hiç tatmadan önce annemin beni ne kadar sevdiyini anlamiyormusum Anne oldukdan sonra Annemin deyerini Cok iyi bildim… Anne olmak yavruna hic bikmadan gunluk vezifenmis gibi bakmak sana muhtac sen buyutmelisin caninin parcasini… Kendin tukensende ona hep gucun olmali… Canim Kizim iyiki dunyama geldin İyi ki Anneyim ve ikinc defa bu hissi yasayacagim icin sabrsizlaniyorum…
Girlmama HappyMom iyi ki anneyim çünkü savunmasız minik bir insan hayata tutunmam için bana umut oldu ve gerçek sevginin ne olduğunu öğretti teşekkür ederim kızıma💜
BsrVrl16 HappyMom İyi ki anneyim çünkü onlar benim bi parçam bu dünyadaki servetim onlarla yaşama umudum yeşeriyor.Onları en iyi şekilde yetiştirebilirim İnşaallah.♥️💞
Yasek İyiki anneyim , çünkü… Güçlüyüm , başarılıyım ve içimde bir can taşıyorum. Şimdi o benim meleğim, doğduğunda ben onun meleği olacağım…
Merveee1447 HappyMom iyi ki anneyim çünkü; içimde büyüttüm minik bedenin kokusunu her an hissetmek çok güzel ❤️
Evin_450 HappyMom İyiki anneyim çünkü oğlumla herşeyi öğreniyorum beraber büyüyoruz karşılıksız sevgi onsuz nefes alamama🥺❤️
gizemskakaksksk HappyMom İyi ki Anneyim çünkü , Karşılıksız sevgiyi tadabileceğim en güzel Şeyin benden bir parça olduguna inanıyorum 🌸💕
Seydageven HappyMom iyi ki anneyim çünkü karşılıksız seviliyorum kendimi yalnız hissettiğim tek bir an bile olmuyor annelikle tamamlandım 🎀🩷
Desdem49 HappyMom iyi ki anneyim çünkü sevdiğim adamin kopyalarını doğurdum meleklerimle çok mutluyum ❤️
Gamze3eymen İyi ki anneyim çünkü bir kıpırdamasina dahil kalbim kimse bu heyecanlandırmayi ona bişey olmasın die tum fedakarlık yapıyoruz hiç tereddüt etmeden doğduğu anda yaptığı her bir hareket için cok mutlu oluyoruz onları hayata karşı elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ve iyi ki rabbimin emanetlerini inşallah en güzel şekilde yetiştiririz ve herkes tüm bebek bekleyen ler kucağıni boş koymasin ve tüm anne olmak isteyenler bu muhteşem duyguyu tatsın
Maviss718 HappyMom İyiki anneyim çünkü onunla yeniden doğup beraber büyüyorum. Kızımı her kokladığımda cennetin kokusunu alıyorum. İyiki anneyim çünkü bu hayatta yaşama sevincim var. İyiki anneyim o kadar yorgunluğa rağmen bir gülüşüne ölürümm. Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese tattırsın🙏🩷 En güzel iyikimm evladım 🌸