Ebran İyiki anneyim çünkü o minicik tekmelerde bile yeniden hayat buluyor, kalbimin attığını hissediyorum ve beni annesi olarak seçtiği için şükrediyorum♥️
Nagehanbs96 İyi ki anneyim çünkü sevmenin, sabretmenin ve büyümenin bambaşka bir anlamı var artık hayatımda. ✨İyi ki anneyim çünkü Anneler Günü artık sadece bir kutlama değil, kalbimi her gün büyüten bir sevgiyle dolu🤍👼🏻
Aylngzms HappyMom iyi ki anneyim çünkü varlığını öğrendiğim andan itibaren beni bu kadar hayata bağlayan,nefes almak için sebep veren değerli bir nedenim olmamıştı. 🥹🙏🏼
zelihaybars HappyMom İyi ki anneyim çünkü her isteyen kadının bu duyguyu yaşamasını istiyorum. Küçük yaşlarda bile oyuncak bebeğe anne şefkati ile yaklaşılan dönemleri hatırlayınca duygulaniyor insan :)
Bbusrauzun İyi ki anneyim . Çünkü anne olmadan önce yarımmışım ben evladım ile tamamlandım .onunla tanıdım gerçek beni , onunla büyüdüm ,onunla öğrendim .
vldnclk İyi ki anneyim ; sabırlı olmayı, güçlü bağ ve empati kurmayı, fedakarlığı, sınırsız merhameti, sevgiyi, şefkati ve bunun gibi bir sürü güzel duygunun içini doldurup anlamlandiran şeydir annelik 🌼
gizemburcu İyi ki anneyim çünkü; beni koşulsuz seven eşten koşulsuzca sevebileceğim birine sahip olmak nasıl bir duygu çok daha iyi anlıyorum.
Bsra-0 iyi ki anneyim çünkü kendimden ve en sevdiğim canım eşimden oluşan sonsuz seveceğim bir melek dünyaya getirmek tarif edilemez harika bir duygu❤️ bunu yaşamak bir mucize🌸
Yasminn06 İyiki anneyim çünkü karşılıksız besledigim bir sevgi var içimde ve her geçen gün büyüyor.anneligin ne demek olduğunu hissettirdi bana♥️
Bsra-0 HappyMom iyi ki anneyim çünkü kendimden ve en sevdiğim canım eşimden oluşan sonsuz seveceğim bir melek dünyaya getirmek tarif edilemez harika bir duygu❤️ bunu yaşamak bir mucize🌸