Burcinkilic52 HappyMom İyiki anneyim ; yoksa nereden bilecektim bir canlı için bu kadar korkmayı .. Nereden bilecektim kendimden çok birini düşünebilmeyi .. Benim gibi korkuyla sabırla heyecanla yavrusunu bekleyen tüm anneler umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi .. Rabbim kimsenin kucağını boş eylemesin inşallah 🤲
Seyda-06 HappyMom iyi ki anneyim çünkü herkes bir kişiyken ben bin kişi olmayı öğrendim. Tarifsiz ve karşılıksız bir insan nasıl sevilir annelikte tattım ❣️❣️
Sibely- @HappyMom İyi ki anneyim çünkü, sen benim göz bebeğim, sen benim çiçeğim, miniğim… Ne de güzel anlamlandırdın beni 🤍
Burcin_badi HappyMom “İyi ki anneyim çünkü ilk defa anne oluyorum… …ve bu dünyadaki en saf sevgiyi, en derin bağlılığı keşfediyorum Onunla birlikte büyüyor, sabrı, sevgiyi ve koşulsuz bağlılığı en gerçek haliyle yaşıyorum.”
Semass25 İyi ki anneyim çünkü hayatta hiç bir acıya bu kadar zahmete aşkla gönüllü olarak sabretmemiştim
Liliyy HappyMom Bugün anneyim. Her gün anneyim. Anne olduğum ilk günden beri.. Her gün yanağıma kondurduğunuz o değeri hiçbir şeyle değişmeyecek öpücükleriniz, sevgi sözcükleriniz dünyadaki cennetim benim. iyi ki anneyim.
Ada16 İyiki anneyim çünkü evlat dünyanın em güzel duygusu tüm sevgimi ona vermek verecek olmak paha biçilemez…
Liliyy HappyMom iyi ki anneyim çünkü hiçbir doktorun tedavi edemediği “öpeyim de geçsin” tedavi yöntemim var 🥹
seoruc İyi ki anneyim çünkü bir kalp atışının hayatının merkezi olup nasıl mutlu ettiğini hissettim o his tarif edilemez sağlıkla gel bebeğim💖💖
Mor-kelebek İyi ki anneyim çünkü bu duygu dünyanın en özel ve en güzel duygusu iyi ki annemin çünkü annemi çok daha iyi anlıyorum iyi ki anneyim çünkü saf sevgiyi sadece onda öğrendim 🌸❤️
Selmasavur @"HappyMom"iyiki anneyim çünkü…anne olunca en yakın arkadaşımın evladım olduğunu…korktuğum anlarda evladıma sarıldığımı..üzuldüğüm anlarda onun bı gülüşü ile herşeyi unuttuğumu ..herşeye rağmen güçlü olduğumu …rabbimin en güzel hediyesi yavrularım sayesinde öğrendim🤲
user2524 HappyMom İyi ki anneyim; beni hayata bağlayan, güçlü ve merhametli kılan bu mucizeyi o olmasaydı yaşayamazdım 🫶🏼
Nazbahar HappyMom "İyiki ANNEYİM. Çünkü dünyanın en güçlü ve en kırılgan hali arasında dengedeyim🤍 ve kendimi onunla yeniden keşfediyorum 🥹🤍🌿
Tuby_ HappyMom İyi ki anneyim çünkü içimde bir kalbin daha attığını bilmek her şeye değer. İyi ki anneyim çünkü sabretmeyi, sevmeyi ve umutla beklemeyi öğrendim. ♥️