tugceclk777 HappyMom İyiki anneyim çnkü; Kimsenin ulasamayacagı ulassada drgerınden asla birşey kaybedemeyecegı nadıde bır parcanın doguyup büyüyüp elımde mucızelere dönüştüğü bır hedıyeye sahıbım ❤🌸
rabia_kaplan79 İyiki anneyim çünkü; Anne olmak tüm çabaya değer, her erken uyanmaya, her uykusuz geceye, her dağınıklığa değer. Tüm zor günlere, tüm göz yaşlarına değer. Çünkü hayatta hiçbirsey sana sarılan o küçük kollar sana bakan o küçük gözler kadar güzel değildir. Ne kadar zor olursa olsun anne olmak herşeye değer.
Seda1525 İyiki anneyim çünkü; anne yaşatan, anne kendi canından öte bir canı düşünebilen tek varlık.. Anne sevginin sonsuzluğu, iyiliğin merhametin timsali ❤
bsrshn İyiki anneyim çünkü dünyada kimsede bu saf sevgiyi duyguyu tatmamıştım. Gözlerindeki bakışı seveyim oğlum 🌸😘🫶
anneyim9 İyi ki anneyim çünkü, bu dünya da sahip olunması gereken en güzel konumdayım saf , heyecan dolu , acılı , mutlu , bol telaşlı , yorucu , bir o kadar sevgi dolu bir yolculuk ❤️
vldnclk İyi ki anneyim 🥰 kendi ihtiyaçlarını hep ikinci plana atıp, uykusuz gecelere ve bitmeyen sorumluluklara rağmen sevgisiyle ayakta kalan, güçlü görünmeye çalışırken gozyaslarini saklayan tüm annelere bir alkış 🥲👏🏼💪🏻
akkrn HappyMom İyi ki anneyim çünkü karnımdaki kıpırtıları bile gözlerimi dolduracak bir sevgi bu cümlelerle adlandıramadığım, çok şükür 🙏🏻🥰
Canoski_1 HappyMom iyi ki anneyim çünkü, karşılıksız bir sevgi ile içimde büyüttüğüm bir mucize var ❤️
Derinshee HappyMom İyi ki anneyim çünkü 21 yaşımda başıma gelebilicek en güzel şey geldi ve yeniden doğdum farklı bir karakterle❤️
tazeannesese HappyMom iyiki anneyim, çünkü; tam hayattan koptugum dönemde merhaba dedi bana mucizem, beni hayata bağladi. İyiki iyiki iyiki var bebeğim sağlıcakla gelsin 🌸❤️❤️❤️
Crkbra HappyMom İyi ki anneyim çünkü anne olmasaydım içimdeki sevginin ölçüsünü bilemeyecektim, karşılıksız delice sevgimi başka hiç kimseye duymuyorum. Annelik bambaşka bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Zeynepinci_ HappyMom iyi ki anneyim, çünkü dünya üzerindeki en eksik yanımı tamamladığımı hissediyorum 🥹
Suzunn HappyMom İyi ki anneyim çünkü Bana tüm duyguları yaşamayı, gerçek sevginin ne olduğunu anlamamı öğrettin. Gerçek bir mucizesin güzel kızım❤️
GULLMOMMY HappyMom iyiki anneyim çünkü hiç kimse den görmediğim gercek sevgiyi evladımdan gördüm o olmasa benim de olmadığımı iyiki anneyim onun sayesinde dik durmayı öğrendim onun sayesinde çabalamayı başarmaya öğrendim onun sevgisiyle bir kaybımın acısını unutmak mümkün değil ama onun varliğıyla acımi bastırmayı öğrendim iyi ki anneyim iyiki evladım var inşallah 7 ay sonra bir evladimda benimle olacak anneliği ikinci kez yaşatacak 🫶🏻🥹💝
cans7 İyi ki anneyim çünkü içimdeki kıpırtıları hissetmek yeniden onunla yaşamaya başlamak gibi bir miniğin benim sayemde yaşaması seni seviyorum miniğim iyi ki bizi seçmişsin 💕