Nur_3542 HappyMom İyi ki anneyim çünkü benim nefesime nefes oldu. Hayatıma hayat kattı. Eşimin renklendirdiği hayatı daha çok renklendirdi. Benim arkadaşım olucak, beraber gezicez eğlenicez. Beraber küçüklüğümde annemle neleri yaşayamadıysam şimdi kendi çocuğumla yaşamak istiyorum
Tugba-ugur İyi ki anneyim çünkü hayatımda taşamayacak sevgiyi tadıyorum , karşılıksız sevgiyi .. dünyada cennetin kokusunu alıyorum 💕
Rabiayunus2025 İyiki anneyim çünkü; bana annelik duygusunu tattıracak olan minik kalbim iyikim bebeğim seninle yeni şeyleri öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyorum 🥰🥰🥰
Egeber HappyMom iyi ki anneyim çünkü içimde ki sonsuz gücü keşfettim minicik parmakları her parmağıma dolanışında , gerçek aşkı öğrendim yüreği her avuçlarımda çarpışında..
Pamuk95 İyi ki anneyim, bu hayattaki en saf sevginin evlada olan sevginin olduğunu öğrendim, ilk yavrum sonra ben diyebilmek, en güzel duyguları tadmak, karşılıksız sevginin en güzel örneği, Allahımın en güzel emaneti 💙
Karakus_ İyi ki anneyim Çünkü bu zamana guzel yetişmiş ahlaklı vicdanlı nesil bırakmak istiyorum ve bunun parçası olmaktan gurur duyuyorum.
Bibebek_2kedi HappyMom İyi ki anneyim çünkü İçimde bi mucizenin büyümesine şahit oluyorum iyi ki anneyim çünkü bi bebeğin bana muhtaç olduğunu öğrendim iyi ki anneyim çünkü annemin anne olunca anlarsın sözünü daha iyi anlamaya başladım iyi ki anneyim çünkü annelik çok güzel.❤️ Ben anne olmayı çok sevdim Allah tüm isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🙏 🫶
ilkdefaanne İyi ki anneyim çünkü artık yalnız değilim oğlum şimdiden benim sohbet arkadaşım hayat amacım ♥️ rabbimin kabul ettiği en güzel duam
Berivanlina21 HappyMom İyiki Anneyim Çünkü , çocuklarımla büyüyor ve çocuklarımla öğreniyorum. Onlarla sabrı ve sevginin en saf halini yaşıyorum ❤️
Egeber HappyMom iyi ki anneyim çünkü minicik parmakları her parmağıma dolanışında içimde ki sonsuz gücü keşfettim , yüreği her avuçlarımda çarpışında gerçek aşkı öğrendim..
Cns0659 İyi ki Anneyim 💟🤍 en yakın arkadaşımı doğurdum💖 saf duygunun en güzel hali 🥰kalbim canım kızım ❤️ Anneler günü arefesinde ikinci çocuğumuzun cinsiyetini öğrenmek, paha biçilemez bir duygu ❤️🧿🙏Allah ın izniyle sağlıkla gel inşallah annem kuzum❤️🧿🙏 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
BuketLal_ HappyMom iyiki anneyim çünkü anneliğin kutsal olduğunu, ve evladından başka bir şeyin önemli olmadığını anladığım en iyi dönemdeyim