Juniorr HappyMom iyiki anneyim çünkü gerçek ve karşılıksız sevginin ne demek olduğunu öğrendim iyiki varsın bebeğim iyiki annen olman için beni seçtin
Anneee_bebek İyi ki anneyim 💙🥺 Elimi tutan en güzel ellerin Bana bakan en güzel gözsün sen en güzel iki hecem sevgim neşem gülüm OĞLUM…. 💙💙💙🤲
Hande_bagci33 İyi ki anneyim çünkü bu dünyada karşılıksız tek sevginin adıdır Evlat anne olunca anladım ki bu dünyada ondan kıymetli kimsenin olmadığını Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki bu mucizeyi bana yaşattırdığı için rabbim gönül ve içtenliği ile isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲❤️
Newwel HappyMom İYİ Kİ ANNEYİM ÇÜNKÜ:SEN BİZE UMUT OLACAKSIN, MUTLULUK OLACAKSIN, YAŞAMA SEBEBİ OLACAKSIN,BİZİ BİZ YAPACAKSIN SENİNLE KENDİMİZİ TEKRAR KEŞFEDECEĞİZ VE SENİ HER ŞEYDEN ÇOK SEVECEĞİZ 💕iyi ki anneyim💕
Elfkdr İyi ki anneyim çünkü onsuz yaşamayacağım bilmeme rağmen bizsiz yaşayabilsin diye büyütüyorum 💙💗
Beyzanrcnp HappyMom iyi ki anneyim çünkü dünyada bencillik duygusunun asla yer edinmediği anlarımı yaşıyorum. Onun sayesinde farklı bir yönümü görebiliyorum. Seni seviyorum oğlum.💙🦋
Filizm_77 HappyMom iyi ki anneyim çünkü geçmişte annemin bana anne olunca anlarsın dediği bütün şeyleri anlamaya başladım ve evlat sevgisinin gerçekten nasıl bir şey olduğunu öğrendim😊
yazbebisi_ İyi ki anneyim çünkü hayatta ne kadar güçlü olabildiğimi öğrendim ve en saf sevgiyi gördüm 💙
As38- HappyMom iyi ki anneyim iyi ki kadınım ve Allah bu güzel duyguları biz kadınlara bahşetti içimizde bir can taşımanın ne kadar kutsal olduğunun farkına varabiliyoruz
Kusucamyeto HappyMom iyi ki anneyim çünkü ikinci bahar yaşıyorum şimdi. İçimdeki minik hareketlerini hissettiğim günden beri bunun yerini dolduran hiç bir duygu yok. Sen olmasaydın hep bir yanım eksik kalacaktı. Sen geldin tamamlandık oğlum 👦🏻
Evremk İyi ki anneyim çünkü; içimde büyüttüğüm yeni bir dünya ve ömür boyu hissedeceğim sonsuz sevgim var 💙
etkafa HappyMom İyi ki anneyim ; varlığımla can bulan bir cana,herşeyimi feda edebilecek bir fedakarlığa sahibim.💙
Minnak1i HappyMom iyi ki anneyim çünkü saf sevginin ne demek olduğunu evladımla öğrendim🩷💙Bana tattırdığın her bir duygu için teşekkür ederim annecim
Datlum İyi ki anneyim çünkü yaşamam için binlerce sebebim var, iyi ki anneyim çünkü karşılıksız sevgi nedir evlatlarım sayesinde öğrendim.
annesim220508 HappyMom iyi ki anneyim çünkü anne olmadan önce kim olduğumu ne için var olduğumu bile bilmezken hiç bir şeyden korkmazken şimdi bir gülüş bir bakış bir hayat için kendimi yaşamayı seviyorum bana bir şey olursa çocuklarım ne yapar diye düşünüyorum yaşam anlamlaştı ve birinin dünyası oldum. İyi ki anneyim.