asena9 HappyMom iyi ki anneyim çünkü annelik deliliktir cesarettir fedakarlıktır bunları bana tattırdığı ve her gün yeni şeyler öğrettiği için yavrumu çok seviyorum 🤍
Feray25 İyiki anneyim çünkü Bu hayatta tek tatmadığım duygu annelikti ve bir çok duygunun önünde bir duygu yaşamanın asıl şimdi değerli olduğu bir duygu ve annelik bir mucize ❤️
Canan1991 HappyMom iyi ki anneyim çünkü görmeden aşık olduğum tek insan karnımda büyüyor ve her gün ona yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyorum
Nihan87 HappyMom iyi ki anneyim çünkü bu sevginin yerine konabilecek başka bir sevgi yok, karşılıksız sevginin ne demek olduğunu ben yavrumla öğrendim.
Talentedmom HappyMom İyi ki anneyim çünkü;ne olursa olsun ayağa kalkma güçlü olmak için sebeplerim var ❤️🎀
Kubrabtk İyi ki anneyim çünkü bu mucizeyi yaşamak dünyadaki en güzel duygulardan biri. Karnımda minik bir mucize taşıyorum bazen hala inanamıyorum. İsteyen herkese nasip olmasını tüm kalbimle diliyorum❤️
Dire İyiki anne olucam annemin bana karşı yaşadığı duyguyu bende kendi evladımda duyucam onunla büyüyecem onunla gezecem onunla hayatı en önemlisi anneliği ögrenecemm😔😔
nebakiyonkomikmi HappyMom iyiki Anneyim çünkü bedenimde taşıdığım varlığı sonsuz kalbimde taşıyacağım
hayalperest2310 HappyMom iyi ki anneyim çünkü anneliğin sana kattıgı seni güzelleştirdiği en güzel anlam annelik ❤️
miracsmom_ HappyMom iyi ki anneyim çünkü onunla tam anlamda aile olduğumuzu hissettim bizi tamamladı 🥰🥰
sude_18 HappyMom iyi bir anneyim çünkü dünya bir yana evlatlarım bir yana onları canımdan öte seviyorum…