2boysmother BirAnneikibebek0 bana da 13 haftada erkek gibi dedi 14 haftalıkken tekrar çağırdı emin olamadı bu kezde. Şuan 16 haftalığız hala net değil. 18 haftalık olduğu zaman hem aylık kontrol hemde cinsiyetimiz için tekrar gideceğim bakalım hayırlısıyla 🤗 oğlumu 12 haftalarda öğrenmiştim bu geç oldu 🙈
BirAnneikibebek0 Anneogret32_ Ay yok canım zaten tek bu tahminde bulundu oda erkek gibi sanki dedi detaylıyı bekleyin dedi yine 😂
deryakrgz Anneogret32_ doktor orda da görünmeyebilir bebeğin pozisyonuna bağlı dedi dün 😂 artık herhalde doğunca görürüm 😂
BirAnneikibebek0 Alya05 doktorda sadece erkek gibi ama net değil dedi yine geçen hafta da aynısını demişti
Geleneksel1anne BirAnneikibebek0 aslında 13. Haftada bi tahminde bulunmuştu dr 16 da kesinleşmiş oldu 😌
deryakrgz Anneogret32_ dört kez gittim her seferinde bebeğin pozisyonu uygun değil ama kıza benziyor denildi 19+3 üm şuan 2-3 haftaya kadar ayrıntılı da belli olur inşallah 🤲🏻😂
faveylaa deryakrgz aynı sorunu bende yaşıyorum bi bacak arasını net göremedik 18.haftamdayım kız diye biliyoruz bakalım bi sürpriz olmazsa 🙈
Sedooo Ayy ben de iki hafta sonra gideceğim ,16. Hafta olacak şansımı denemek istiyorum bebegimj çok merak ediyorum ben de 🥰
BirAnneikibebek0 2boysmother aynısını yaşıyorum şu anda bizimki de detaylıya kaldı siz öğrenirsiniz inşallah,bende oğlumu 11 haftalıkken öğrendim cinsiyetini