yacem Zeyna0607 viskozite artmış yaziodu Hacım 2cc yaziodu Görünüm bulanik renk sarimtrak tek bunlar yaziodu Kan testinde prolaktin testeron lh ve fsh vardı bunları istemisti
Zeyna0607 yacem eşime sordum bende şimdi ameliyata girmeden önce alınmıştı kan dedi ama hiç hücre çıkmamasını şimdi senden duydum canım yani hacim falan olması gerekmiyormuydu
Tirtir5 yacem canım Yeşilyurt asgari hastane ali avcı eşimin doktru uroloji eşin hemen sıra alsın numara sı bile var bizde amaliyatı o yaptı ve cok rahat oldu cokta ilgili arıyo soruyo sen arıyosun watsaba cvp veriyo cok iyi biri
Mlkkkkkkk Merhaba kizlar, benim de esimde cift tarafli varikosel var. 6 ay once fark edildi, hemen vitamin takviyesi basladik. Keciboynuzlari havuc sulari neler yedirip icirdim ama en son kontrolumuzde degerlerinin yari yariya dustugunu gorduk. Doktor hemen ameliyat dedi. Persembe gunu ameliyat olacak. Ameliyat sonrasi da butun tecrubelerimi yazicam, insallah degerler yukselir. Allah isteyen herkesin kucagini saglikla doldursun. Hepimize cok dua ediyorum kizlar. Sizlerden de esimin ameliyati guzel gecsin diye dua istiyorum.
yacem Mlkkkkkkk inslalh kuzuzm çok güzel geçer amelyatatn sonrada insallah bebeginiz olur seninde benimde ve isteyen herkeseinde
Tirtir5 yacem Mlkkkkkkk canım benim eşimde oldu 6 ayda ilac kullandı gayet iyi bebegimiz oldu ama suan kürtaj oldum gelişemedi ama oluyo bebek amaliyattan sonra merak etmeyin insallah Rabbim hayırlısını versin hepinize saglıklı evlatlar nasip etsin
izmirmasali35 reyhan41 sayıda sıkıntı yoktu hareket düşüktü o da ilaçla yükseldi sanırım klomen ve evicap