Nazli_06 Ben dün test yaptım bata 4 gün vardı negatif çıktı artımed yapmıştım, sabah prodoctor ile yaptım silik çizgi çıktı 3 saat sonra yaptım tekrar silik çizgi çıktı bugün bata 3 gün var işte şimdi de erken gebelik testi değilde normal kaset test aldım beklemeden ikinci çizgi çıktı galiba hamileym bilmiyorum, sizlerde bakarmısınız🥲🥰 
Durumay1 Nazli_06 inşallahhh kan verin bence döllenme geç olmuştur ilk testte o yüzden çıkmamıştır diye düşünüyorum
Nazli_06 Durumay1 benim bi oğlum var onda adet tarihine 4 gün varken kan vermiştim negatif çıkmıştı adet günü 55 değerle öğrenmiştim silik çizgi ile, buna daha kan vermedim ama tuhaf oldum inşallah vardır çok teşekkür ederim 🥲❤️🥹
Mihriimah Nazli_06 Sağlıkla ilerlemesini kucağınıza almayı nasip etsin Allahım 🤲🏻 37 haftalık bir hamile olarak Rabbim duamızı kabul etsin inşallah bende doğum için dua istiyorum herkesten 🥰🫣
Parek00 Nazli_06 merhaba bende arıtmed test yaptım Regle 5 gün vardı silik çıktı akşamı erken gebelik yaptım negatif çıktı. Şuan 4 gün var ve yapmadım. Her an regl olacağım gibi ağrılarım var ve hissediyorum gebe olduğumu. Sizde belirtiler neydi
Nazli_06 EsoMom_ Kız gebeyim testler doğruymuş baya oldu gebe olduğumu öğreneli keseyi felan gördük 😂
Nazli_06 Naazli Çok ama çok teşekkür ederim 🥹 bütün gebeler sağlıcakla kucaklarına alsın bebişlerini inşallah 🥰❤️ bu arada seninle ilk çocuğa aynı zamanda hamile kalmışız galiba 😄