Alya05 arsesraa canm yarın öğrenecem inş sana yazarım 14 haftalıktı gittiğimde doktor erken olduğunu söyledi. Şuan 18 haftalık oldum bende çok merak ediyorum
Admsarzu Canım yumurtlama takibi yap birde öyle dene testler var yumurtlamayı anlamak için ovulasyon testleri ben bu ay öyle yaptım bakalım inşallah tutar birde folik asit kullanıyor musun ?
A_nuur19 Admsarzu canım ovulasyon testini 7li falan alsak yeter mi bide ne zaman başladın nasıl yapıyosun anlatır mısın
arsesraa Alya05 Çok heyecanlı bir an gerçekten inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 💕 Mutlaka haber bekliyorum sizden
Iremsel_ Alya05 ben 12 de öğrendim 14 de kontrole gittim kız hala dedi değişmez dedi iki doktora gidiyorum ikisi de kız dedi 🫠
Iremsel_ Hatice_ozbay ben korunamamıza rağmen adetten 1 gün sonra hamile kaldım hemde hiç beklemediğimiz bi şekilde yani evet mümkün
arsesraa Iremsel_ peki sizin cinsiyetiniz ne oldu acaba genelde adetten hemen sonrası kız olur diyorlar ama
Alya05 Iremsel_ Bugün devlete gittim oda görmedi 😀😀 18 haftalıktır dedi bacağını bükmüş görmedim diye Yarın veya cuma özeldeki doktoruma gidecem
Iremsel_ Alya05 emin olmadan söylemek istemiyordur bence çünki ense kalınlığından anlaşıldığını biliyorum ya da nub a göre söylüyorlar aslında ama bazı bebişler de çok saklıyor malesef kuzenim detaylı ultrasonda öğrenmişti 🙂
Esma006 Hatice_ozbay adetin son günü iliski oldu hamile kalmıştım rahim açık çünkü ve kendini yeniledi belimi de yüksekte tuttum yarims saat sonra abdest vs kaldım yani
Alya05 Iremsel_ Bacağını kapatmış göremiyorum dedi devletteki doktorlarda pek ilgilenmiyorlar. Yarın kendi doktoruma gideceğim
babymom2026 Hatice_ozbay Instagram da bi doktor adet bitiminden hemen sonra ister gun aşırı ister 2 günde bir ama 3 günde bir yeterli oluyor demisti