aysburcus Hanımlar sevgili anneler herkese merhaba bir sorum olacak tecrübeli annelerden yardım rica ediyorum 21+4 deyim detaylıya girdik çocuk sırtı dönük bi türlü dönmedi 3 defa girdik çıktık yok yarın tekrar gidecez nasıl döner bu çocuk 😂
GizemHamza34 aysburcus ne seviyorsun mesela ne yediğinde oynuyor yavruşun ona göre bişeyler ye iç dinlen yürüyüş yap geçen bende girdiğimde sırtı komple dönüktü kahve ve tatlıyı yiyince kendine geldi hemen gösterdi 😄 ama oğlum da 3 kere gidip gelmiştim inat etmişti herkes tatlı ye demişti o zaman ama asla dönmüyordu ekşi elma çok severdim girmeden iki ekşi elmayı gömünce öyle göstermişti kendini 🙈😂
aysburcus GizemHamza34 tavsiye için çok teşekkür ediyorum erkek anası olacam inşallah hamileliğim boyunca hiç tatlı aşermedim tıuzlu ekşi yedim genelde siz ekşi elma deyince ampül yandı 😂 Dün erik yedim gittim bende bi avuç dönmüş oğluşum çok güzel pozlar verdi bize 🥰
aysburcus Çikolatalar vişne suyu neler yedim çocuk hareketli ama sırtını dönmüyor bir türlü kaç defadır kalbi ve yüzünü görmem gerek dedi doktor
GizemHamza34 aysburcus evet işte biraz dinlen hareketli olmasına hareket ediyorlar ama inat etmeyi versinler