Asilzedemom TZKPRN01- batman üniversite hastanesinde yaptırdım ordaki doktor da çok ilgili çok güzel baktı bilginiz olsun renkli ultrason kagidida verdi hatta benim bebeğim sırtı dönüktü tatlı biseyler ye gel dedi yedim gittim epey güzel bakti ve ben Diyarbakır da oturuyorum orda hastanede bulamadık doktora randevu öyle gittim Batman’a çok iyiydi
Mucizelereinan1 Batmanda kenan kırteke var yaşam hastanesinde şubat ayında 5.000₺ dedi ama ben diyarbakırda ece öcal a gittim kendi kliniği var 4.000₺ idi muayene ücreti çok memnun kaldım öneririm
Nazli_3009 Mucizelereinan1 ne kadar sürdü peki bende batmanda yaptıracağım bulunduğum şehirde detaylı için iyi bir doktor yok Kenan bey için görüştüm 5 bin dediler
Busraaa19 Mucizelereinan1 merhaba iyi günler ece hocaya kaçıncı hafta gittiniz kaçıncı haftalar arası kabul ediyor
Mucizelereinan1 Nazli_3009 doktor o kadar ilgili ve detaycıydıki ece hoca bizim yaklaşık bi 45 dakika sürdü ama her detayı gösterdi inceledi oldu bittiye getirmedi sakin ve gerçekten çok ilgiliydi bittiğinde sorucak bişeyim kalmamıştı bile çünkü herşeyi tek tek anlattı sağolsun :)
Mucizelereinan1 Nazli_3009 ultrason fotoğraflarını ve videolarını mail yoluyla hemen ilettiler gün içerisinde bebeğimin yüzünün görüntüsünüde 1 tane renkli fotoğraf şeklinde verdiler raporlar ile birlikte
Mucizelereinan1 Busraaa19 merhabalar ben 23. Haftada gittim yanlış hatırlamıyorsam 20-24 arası demişti doktorun asistanı ama yanlış olmasın bi arayıp sorun isterseniz :)
Busraaa19 Mucizelereinan1 ece hanımın randevular dolmuş 😔 maalesef başka doktor bulmam gerekecek. Teşekkür ederim size 🙏🏽🌸
TZKPRN01- Salı günü gittim detaylı bir şekilde anlattı Kenan hoca 10 dk sürdü sizin nasıl 45 dk sürdü anlamadım . Ultrason çıktısı vermedi E nabız dan alabilirsiniz dedi. Ücret 5000 tl idi, kontrollerimi de yaşam hastanesinde yaptırdığımdan 4010 tl ödedik
Esraa00 TZKPRN01- yok gayet tek tek anlattı gösterdi Olması gerekeni olan durumu vs Şaşırdım hatta 10 dk deyince Parmaklarına kadar hem.bakti hem gösterdi bize Bize dosya da verdi e nabızda da var dedi