Aselnaz33 Aysel4497 yarım bayıl bişey hissetmicezki zaten önümüz kapalı olucak ben yarım bayılcam o anı kaçıramam asla
Zmcnsgnc Aselnaz33 2 hafta önce girdim bişi çıkmadı dahada kontrole gitmedim haftaya gidince yine girerim büyük ihtimalle bakalım
Nursen21 Aselnaz33 maşallah kızının kilosu iyiymiş Bende yarın 37 olacam Çarşamba oğlumu göreceğim inşallah Ne kadar olur boyu kilosu bilemiyorum valla 🤰🏻
Burcumom Aselnaz33 ohh maşallah hiç bir şey kalmamış, bizde su an 36+3 üz soğumumuza 18 gün kaldı erken gelmezse 5 martta doğurucam benimkide planlı sezaryen epidural olacak en son 2 hafta önceki muayenede 2200 dük , su son günler geçmek bilmiyor yalnız☺️☺️
Byzhzl 35+4 olduk 2900 kg. Sizce nası 2 hafta sonra yine gidicem 3500 olur sanırım normal doğum için engelmi ki?
Burcumom Migrenligebe benim bebeğimde de 1 haftw gerilik var beslenmeden kay aklı değil dedi dr senin gibi minyon olacak o sebepten dedi 34 haftamızda 2200 dü o sizinki iyi kg almış en son gittiğinizde o yüzden merak ettim☺️
Migrenligebe Burcumom ben de minyonum ama bebek bana cekmedi maalesef 😂 ben 3300 dogmusum, esim 3900 dogmus. Babasi kilikli olacak belli ki 🥺