Ayse-li El ayak yüz burun şişmeyen yerim kalmadı. Ellerimin şişliğinden yumruk bile yapmak zor oluyor. 32+3 teyim. Hamilelikte ödemi atmak için ne yapılır? Yürüyüş daha çok şişiriyor. Tuzu sadece yemeklerin içinde kullanıyorum ekstra tuz yok.
zlemceylan Ayse-li bende maden suyu içiyordum doktorum günde yarım şişe maden suyu iç dedi ödem yapıyormuş. Bol su tüket ve yürüyüşle destekle dedi
YaseminNurcanSu Ayse-li 30 haftalik olduk bugun bizde bende ayni sikayetle hastaneye geldim. Simfi Bebek 28+4 haftalik gozukuyor 1200 kg olmus sabah kan renkli ultrason ve idrar istedi bakalim ne diyecekler eger degerlerim sıkıntılı cikarsa erken sezeryan planlanir dedi umarim 4 5 hafta daha durur
06haziran Ayse-li ay ben de 32 bugün ve sabah ellerim o kadar şiş uyanıyorum ki hem aşırı ağrıyor hem zannedersin patlayacak elime iş de alamıyorum şişkinlikten ekstra tuz tüketmiyorum ve bol bol da su içiyorum ama bulamadım ben de 😭😭
Semass25 Ayse-li bol su iç hareket et başka tapacak bir şey yok hamileliğin getirdikleri bunlar. Bende 35.haftadayım ödem yok kontrol etti doktor ama şişlik var mesela olması da gayet normal
Ayse-li YaseminNurcanSu Ben 32 haftalığım ama bebeğim 35 haftalık kilo da. 2.5 kg olmuş ters duruyor sezeryan yüksek ihtimal. Bebekten dolayı ileri haftaların semptomları normalmiş
zlemceylan Ayse-li bana doktorum öyle söyledi soda ödem yapıyor her gün yarım çay bardağı tüket demişti
Ayse-li Semass25 hareket ettikçe daha çok şişiyorum 2 gündür yürüyüş yapıyorum ve akşamları ayaklarım patlayacakmış gibi şişiyor. Korkuyorum kendi halimden hareket etsem mi etmesem mi bilemiyorum böyle olunca
Semass25 Ayse-li ayaklarımı soğuk suda yıkamak ve altına yastık koyup yükseğe uzatmak bana iyi geliyor
KubraYksl1 Ayse-li doğumdan sonra gidiyor canım merak etme uzan bol bol ayaklarının altına bir şey koy yüksekte kalsın.
Ayse-li Evet bugün yastık koyup uzattığım da iyi geldi şişligine ama Bi yemek yaparken bile ayakta durmaktan şişiyor hemen sürekli uzanmak gerekiyor