Mariam1 ppmerlina evet oldu her gün Suriye’den geldi 2 gunde bı uyuordu oda 3 saat şuan bile yardim ediyor gece bakıyor
SuEr_Tu1512 Kızlar bu fetal dnada karından bişey mi alınıyor? Eğer oysa ben ona bir kaç yerde tehlikeli diye duydum beni aydınlatır mısınızz?
ppmerlina SuEr_Tu1512 fetalde bildiğim kadarıyla anneden kan alıyor o dediğin sanırım amniyosentez testi aşkım
Mercimek7713 Bende fetal dna yaptırdım annenin kolundan bir tup kan aliniyo sonuçlar 1o gün içinde cikiyo bende kromozon bozuklugu olduğu için verdim
Nihan87 Ben yaştan dolayı 2li tarama yüksek çıkacağından dolayı direkt fetal dna verdim, inşallah güzel sonuçlar gelir çok gerginim
Mucizemyoldaaa_ İkili tarama yaptırdım çok şükür risk çıkmadı dörtlü taramamı da yaptırdım önümüzdeki hafta sonuç göstercem test sonucuma göre doktorum da gerekli görürse fetal dna yaptırırım
Mariam1 minigimherseyim_ canm bana da ters geldi 100,% sonuç vermiyor dawon dediler detayilida bişe çıkmadı
Leylak34 minigimherseyim_ ciddimisiniz .Doktor ikili testler güvenilir uxu testlere güvenme diye gaz veriyor du bana da
Mariam1 Çocuk normal doğdu eğer gerçekten olasyidi ben herşey rağmen kabul ettim oyile olsa da canını alamazdim ki o benim her şeyim
minigimherseyim_ Leylak34 hatta bebeğim üç aylıkken de vefat etti ne yazık ki ben o yüzden bu kez sadece fetal dana yaptıracağım bide detaylı ikiliye hiç gerek yok
Leylak34 minigimherseyim_ Basın saolsun. İşte her şey o kadar pahalı ki ikili test uygun olduğu icin biz de ona yoneliyoruz genelde.
Mucizemyoldaaa_ ppmerlina ikisinde de aynı genetik rahatsızlıklara bakıyorlar aslında dörtlüde sanırım duyarlılık daha yüksek gibi tam emin değilim ama