arinmommy Fatmandrsv benim de haziranda şuan doğum öncesi izindeyim inşallah bir an önce yasalaşır ve faydalanabiliriz
Merve-metin Fatmandrsv valla şuanlık yapacak bişey yok sanırım ben ocakta doğum yaptım şurada 10 gün sonra iş başı yapacam ümidimi kaybettim artık
Eminekb Haziran da benim doğumum da bir umut bekliyorum. Bu sene verilmez sanki 1 ocak itibaren deseler şimdiye göreve döndü o ayda çalışan anneler ne zamandan itibaren sayılacak her şey muallak
arinmommy kamu personeliyim her ay maaş alacağım diye biliyorum personel işlerine sordum onlar da öyle söylediler
sonarzum İnşallah bir an önce çıkar ve 1 yaş altı çocuğu olan tüm anneleri kapsar😔 herkes bunu konuşuyor hiç çocuğu olmayanlar bile başında görmüş duymuş konuşuyorlar. Bu kadar söylenti umarım boşa değildir.
Neslihan35 Geçenlerde haberlerde gördüm özel sektör bir yıl ücretli izini kaldıramayız diyormuş o yüzden benimde umudum yok yani
Fatmandrsv Desdem49 hiç bilmiyorum anneler olarak aslında ayağa kalksak söylentiyi bekliyoruz şeklinde . Ne zaman yani anneler bunun umudu ile yaşıyor bir çoğu su an emzirirken şu sevinci bekliyor. Bir çoğunun karnında bi umut gelsin şu yasa artık bekliyor yani
Desdem49 Fatmandrsv yani ben rapor bitirince çalışacağım çocuğumun bana ihtiyacı var para her türlü kazanırım ama bir daha bir yaşa gelemeyecek yavrum
Kubra-6619 Cimere yazdım ben . Yazanların sayısı çok olursa dikkate alınır belki.Bi umut deneyin bence
miraclenaz Fatmandrsv kısa metinler daha iyi olur herkes bir iki cümlelik uzaması gerektiğine ve hızlıca karar almasıni gerektiğine dair bir şey yazarsa yeterli olur