Ceyhanbetul Kızlar 32.haftadan beri baş geliş olan kızım 36.haftada makat gelişe geri döndü. Doktorum çok az bebekte rastlanan bir durum, 38e kadar dönmezse sezeryana alırız dedi. Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu aranızda? Yorumlarınızı bekliyorum
Sun10 Ceyhanbetul sezaryen diye ölüyolar zaten🤦♀️ bazı hareketler vardı geri döndürmek için youtube a bi bakın isterseniz
Anneolmakisteyenkedi Ceyhanbetul of aynısı benim başıma bugün geldi 37yim bende ama en azından doktorunuz insaflıymış bana 39 a kadar bekleyelim dediler 39da kesin değil suyun falan gelirse haber ver dediler yolladılar deli oldum
Embu Ceyhanbetul benimde başıma geldi canım 36 da başaşağı olan çocuk 38 makat pozisyonuna geçti başka sorunlar da vardı mecburi sezeryan oldum 🤷♀️
Ceyhanbetul Gerçekten anlayamadım sordum herhangi bir masaj ya da hareket önerir misiniz diye doğumu başlatırsın erken gelir sakın yapma diyor 😔
Ceyhanbetul Anneolmakisteyenkedi benimki de 38e kadar bekleyip dönmezse sezeryan tarihi verecek çok üzüldüm inşallah sizin de benim de kolaylıkla döner bebişlerimiz tekrardan
Seymaaa05 32 de dönmüştü bas asagı 33 de geri makat geliş olmuş bebek su an 34 üm bakalım ne olacak en son😅
Ceyhanbetul Seymaaa05 küçücük alanda nasıl başarıyorlar bunu minik afacanlar 🐣 inşallah hayırlısıyla döner bebişlerimiz geriye. 36.haftada başıma geldiği için biraz panik oldum
Ceyhanbetul Embu sağlıkla kucağınıza almışsınız çok şükür, gerisi mühim değil 🎈 inşallah benimki de döner hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız
Ayse0434 Canım stres yapma donecegi varsa döner insallah 😄🤲 ben pazartesi kontrole gittim makat gelişti ve haftan ilerlemiş artık dönmez dedi doktor ama bugün yine gittim dönmüş hiçbir harekette yapmadım 🥰
Seymaaa05 Ceyhanbetul Evet hatta doktoruma dedim o kadr yer kaldı mı ki diye doğumdan bi gun önce dönen bile var dedi😂 hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza insalalh canım 🩷🙏