Meliok Uygulamaya göre son 47 ama sezaryen olacağım için 37 gün kaldı doğuma tabi erken gelmezse kızım😂 heycanla bekliyoruz bakalım ama zaman asla geçmiyor
Ftmnaksy Bende Haziran annesi olacakken bugün bebeğimin ani doğma kararı ile Mayıs annesi oldum :) daha 29 günümüz vardı
bobirrik Ftmnaksy Hayırlı olsun, bebeğiniz küveze girdi mi? Gelişimi nasıl? Benimde erken doğum riskim var merak ettim
Sule45 Duygu351 son 38 bakalım sezaryen olacağız sanırım mayıs sonu haziran başı gibi bayram şekerim gelecek 🥲💜
Ftmnaksy bobirrik teşekkür ederim evet persembe günü doğumu oldu kilosu 2640 doğdu 35+4 te ama ciğer gelişimi olmadığı için kuveze alındı başka bir sıkıntısı yok bekliyoruz
ruken_cicek Duygu351 ne güzel benim ilk bebegim ve temizlik yapıyoruz yani çok işim var 😅😅 hayırlısıyla doğsun bebişler🤲☺️
yagmurcoskun Ftmnaksy hayırlı olsun canım ben de bugün 35+4’üm inşallah uzun bir küvet durumuna gerek kalmaz bir an önce kucağına alırsın
Cileklibazta Ftmnaksy kavuştunuz mu bebişinize ne kadar kalacakmış küvezde en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Duygu351 Merve_kucuk aaa nerdeyse aynı durumdayız . Bakalım bu bebisler ne zaman gelecek kızımı suni sancıyla dogurmasam 41 haftayı bile geçerdi doğmaya niyeti yoktu🥹😄