Selsi Merhaba arkadaşlar 1.5 yıldır çocuk istiyoruz kaç kere çatlatma iğnesi yaptık olmadı , iğne sonrası hamile kaldığımda da dış gebelik yaşadım bu ay aşılama yapacağım sizde olur mu tavsiyeleriniz varmıdır pcos var bide bende ileri derece değil ama
Selsi Yasemin97 ya maşallah Allah uzun ömür versinn 🥰 öncesinde yumurta çatlatma iğnesi yaptırdınız mı ? yada bir rahatsızlığınız varmıydı
Yasemin97 Selsi pcos haricî bir sorun yoktu iğne ile buyuttukten sonra çatlatma iğnesi yaptım sonrasında aşılama işlemi yapildi
Selsi Yasemin97 6-7 kere farklı doktorlarda klomen ve çatlatma iğnesi ile denedim ama hiçbirinde tutmadı , umarım aşılama ile olur
Yasemin97 Selsi İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun ben klomen falanda kullanmıştım ama asılma olmadan, buyumemisti benim hiç sonra aşılmaya geçmiştik iğneler baya etkili
Mukaddes46 Merhaba kızlar bende aşılama oldum bu ikinci ilki normal aşılamaydı ikinci mikroçipli aşılama belırtileriniz varmıydı acaba bugün 3.cu günüm karsıgımda ağrıyla sancı karışımı birsey var