Sevgilimmmmmmm Ben şimdiye kadar 35 haftalık diye biliyordum kendimi doktor az önce 37 haftalıksin bebeğin önde 3 kilo 100 gram iri bebek dedi. Çok şaşırdım başına böyle bir şey gelen var mı ben kendime göre mi doktora göre mi gidecem
gunaynur22 Sevgilimmmmmmm Canım benim bazı bebişlerde böyle olabiliyormuş. Benim bebeğimde geç döllenme oldu 1 hafta. Şuan 2 hafta öndeyiz sizin gibi. Kilosuna göre yorum yapıyor doktorlar
Esay5060 Sevgilimmmmmmm benim hesabima göre 35.+3 uygulamasa öyle diyo dün doktorum 33 dedi bende hiç birşey anlamadim
Esay5060 Sevgilimmmmmmm bilmiyorum bende geç döllenme olmuş dedi planli sezeryan olacağim için 2 hafta sonra ya atı
Sevgilimmmmmmm gunaynur22 yani kendime göre mi gidecem doktora göre mi. İlk gebelik ya pek bilgim yok
gunaynur22 Sevgilimmmmmmm Onu bende bilmiyorum canım ben kendi haftama göre takip ediyorum. Bilen varsa diye yerimi alayım 😃
Ayshababy Sevgilimmmmmmm bi ölçüm cihazı alıp kontrol edin baya iri bebek normalde son adet tarihine göre hesaplanması gerek ama erken gelebilir gibi
Sevgilimmmmmmm Esay5060 cihazdan cihaza fark olabilir. 32 haftalıkken geldim doktor bahsetmedi bir şeyden önde falan demedi. Aynı hastaneye 3 hafta sonra işte bugün geldim öyle dedi anlamadım bir şey
Sevgilimmmmmmm Ayshababy evet o da öyle dedi beklediğinden erken gelebilur dedi. İri bebekler erken mi gelir ?
Ayshababy Sevgilimmmmmmm iri bebek erken gelir mi bilmiyorum ama haftası önde oldu için büyük ihtimal erken gelir yani siz haftaya 36 oldunuzda o 38 olur bizimki 1 hafta önde ama gebelik şekerim var şuan bebek 36 haftayla uyumlu
Helen1 Sevgilimmmmmmm bende şuan 35 haftalığım bebekte 36+6 gözüküyormuş doğumun zamanını öne çekermi diye sormuştum hayır sadece gelişimi ile alakalı bi durum dedi
Merve-metin Sevgilimmmmmmm sen kendine göre hesaplayacaksın evet bebeğin iri bebek ama gelmek isterse de herhangi sorun yaşamazsın merak etme benim bebeğimde hep 1 hafta önde gidiyordu 37+0da dünyaya geldi ama doğum kilosu 38+0a denk geliyordu birde ultrason ölçümüyle doğum kilosu bir olmuyor