elifbsraaa1 umutluanne7 yaa çok ilginç gerçekten ablamda öyleydi ama ben herşeyi yiyorum çok tiksinen oluyor maalesef 🥲
elifbsraaa1 staRmama oyy demekki ben gelmeden tek başına bitiremezsin annişim demiş sana 🥲 gelmiş dünyaya şimdi ortak olmuş sarmalarına 😆😆
elifbsraaa1 anneyim01 haaa hahahahahaha süpersin ya kıyamam sana 😆😆 şimdi anladım bende eriklerimi paylaşınca kötü oluyordum geçen haftalarda
elifbsraaa1 Rmyssaa aa bu çok tanıdık geliyor, onu özlüyorum ama kavga çıkarıp uzaklaştırıyorum akşamda kendimden 😄😄
elifbsraaa1 DuruDefne_mommy bende zaten çok ağlak bi insandım iyice sulugöz oldum 😄😄 aşerme Birtek ekşi şeylere var geri kalan herşeyi yiyebiliyorum ne zaman tiksincem bilmiyorum
Demet_yldz elifbsraaa1 hiç boyadın mı doktora da sormadım bitkisel boyayı daha da iki gün önce gittim kontrole bide
elifbsraaa1 tlnbsky94 senin bebiş o zaman sucu olacak suyu çok sevecek 😍😍🥰 öyle hissettim bunları anlatınca
tlnbsky94 elifbsraaa1 evet denize girmek için heyecanlanıyor bencede o yüzden çok acelesi var 34.haftada gelmeye kalktı şükür şimdilik durgunuz yarın 37olucaz
elifbsraaa1 Niloya_51 boşanmasınlar ya 🥲 gerçekten yuva yapmak zor birde insan empati yapıyor hamilelikte çok 🥹 sizin köy neresi canım Niğdelisin galiba 🥰 Bor’un bir köyü mü
elifbsraaa1 Datlum hahahaha süper 🤣🤣 bende çıkmayan kiracı için aynı şekilde arayıp emlakçıya ağlamıştım 😆
elifbsraaa1 minnakhanimmm yani birde bu var 😃 bende pastilimi bulamadım eşimi aradım işyerindeydi kesin sen götürdün diye 😆😆 o da bende yok dedi 5 dk sonra buldum
minnakhanimmm elifbsraaa1 sen en azından bulmuşsun ben eşim gelene kadar bulamadım ve o kadar ortada duruyordu ki görmemem imkansız yani
Suheyle1 elifbsraaa1 daha dün aksam tartıda 80.0 gördüm diye aglarken 1 saat sonra baklava ve dondurma yedim 😅 kilo alıyorum dedikçe daha cok yiyorum canım sagolsun beee 😅 amaç kocamın burnundan gelsin her agrıyı sancıyı ben cekiyorum oda kahrımı çeksin😅
elifbsraaa1 Suheyle1 kiloyu nasıl kocaya bağladın kız hahahahahahah 😆🤣🤣 Süpersin ya baklava yiyince mutlu oluyoruz boşver ağlamamız erteleniyor 😄
Bsra-0 elifbsraaa1 mide bulantısı yaşıyacağımı ve bulantıların bu kadar zorlayıcı olduğunu bilmiyordum😑
Aleyo03 Hamilelikteki mide bulantısı asla normal mide bulantısı gibi değil berbat hiç geçmeyecek sandım ve ilk 3 ay aşırı sinirlilik, alınganlık ve duygusallık hali. Neyseki şimdi o kadar değilim bünyem hamileliğe alışmaya başladı😅
Esmaaaaaaaaaaa elifbsraaa1 ben çay tüketmem çok nadir, kahve de son 1 aydır sadece Türk kahvesi içiyorum benimki durduk yere bi uykusuzluktu😂