12Anonim 19 haftalık hamilelikte bebeğin tekmesi dıştan hissedilir mi 1.67 boy 50 kilo boya göre zayıfım yani o sebeple hissediyor olabilir miyim ?
Aleynanaz 12Anonim merhaba ben 16.haftamda hissettim gözle de görülüyordu minik minik 45 kilo 1.55 boy zayıflar daha erken hissediyor diyorlar
Guzel_bebem 12Anonim bende 19 /1 haftalık oldum evet his ediyordum ama dışarıdan belli olmuyor seyrime değil benim kaşıkla his ediyorum ve süreklilik idrara çıkıyorum 🤣🤪
ozgl_1234 Olabilirsin bende 19 da hissetmeye başladım kisiden kisiye göre değişir seyreme gibi hareketler hissedebilirsin dışarıdan belli olmaz ama yüksek ihtimalle
12Anonim ozgl_1234 ben 15 haftada minik minik başlarım seğerme gibi ama son 3 gündür net şekilde vurduğunu hissediyorum annem karnına dokunuyor o bile hissediyor dünden beri de izliyorum gözle hissettiriyor gibi
12Anonim Aleynanaz bence de öyle çünkü bende 15 de hissetmeye başladım 18 in yarısında şiddetlendi vurması
12Anonim Guzel_bebem bi an oluyor böyle parça kopuyormuş gibi hissediyorum o sırada anlık tuvalet gelmesi ve bulantı oluyor ama geçince o da geçiyor onu da zayıfım da bi yete dokunuyor ondan mı böyle hissediyorum diyorum haftaya doktora soracağım bakalım
ozgl_1234 12Anonim olabilir tabi dedigin gibi zayifsan ondanda kaynakli olabilir hissediliyor demekki benim kilom normal duzeyde 19 da hissetmeye başlamıştım